Το ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσει τα νέα φορολογικά μέτρα

0
5

Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι από το υπό κατάθεση πολυνομοσχέδιο θα καταψηφίσει τη νέα «φοροκαταιγίδα», τις διατάξεις για το ασφαλιστικό και τις ρυθμίσεις «ντροπής» για τους οφειλέτες που καταργούνται.

«Η Κυβέρνηση με τηλεγραφικές διαδικασίες, που στερούν κάθε δυνατότητα συζήτησης με την κοινωνία και τους φορείς της, προχωρεί στην κατάθεση νέου πακέτου διατάξεων, που προκύπτουν από το 3ο Μνημόνιο«, αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη και συνεχίζει:

«Είναι απόλυτα σαφές –όπως ήδη έχουμε δηλώσει- ότι θα καταψηφίσουμε ό,τι αφορά την νέα φόρο-καταιγίδα, που σταδιακά φέρνει η κυβέρνηση, αλλά και τις ασφαλιστικές διατάξεις, που περιλαμβάνουν νέες επιβαρύνσεις για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Επίσης θα καταψηφίσουμε τις διατάξεις ντροπής, με τις οποίες η Κυβέρνηση παίρνει πίσω ευνοϊκές για ασφαλισμένους και οφειλέτες, δικές της ρυθμίσεις, κατόπιν εντολής της τρόικας (νυν κουαρτέτου). Ρυθμίσεις, τις οποίες η ελληνική Βουλή ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία, πριν λίγο χρονικό διάστημα.

Φυσικά θα στηρίξουμε διατάξεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής, παρεμβαίνοντας με βελτιωτικές προτάσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here