Το περπάτημα αλά KGB του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
23

 

Το παράξενο βάδισμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με το δεξί του χέρι να κρέμεται σχεδόν ακίνητο όταν περπατάει, έχει δώσει τροφή στα σενάρια που φέρουν τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας είτε να έχει υποστεί εγκεφαλικό κατά την εμβρυακή ανάπτυξή του, είτε να υποφέρει από επιπλοκές της πολιομυελίτιδας.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως δεν ισχύουν και η πραγματική αιτία για το «ακίνητο» χέρι του Ρώσου προέδρου είναι η εκπαίδευσή του ως πράκτορας της KGB.

Όπως εκτιμούν ευρωπαίοι νευρολόγοι, ο Πούτιν έχει μάθει να κρατά το δεξί χέρι όσο γίνεται πιο κοντά στη θήκη του πιστολιού του.

Η μελέτη τους, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση The BMG με τίτλο «Το περπάτημα του πιστολέρο», διαπιστώνει ότι υπάρχουν κι άλλοι υψηλόβαθμοι ρώσοι αξιωματούχοι που περπατούν με τον ίδιο τρόπο.

Και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν εκπαιδευτεί στο στρατό ή την KGB, την υπηρεσία ασφαλείας της Σοβιετικής Ένωσης.

Η έρευνα αποκάλυψε μάλιστα ακόμα τέσσερις ρώσους αξιωματούχους που περπατούν με τον ίδιο τρόπο: τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον πρώην υπουργό Άμυνας Ανατόλι Σερντιούκοφ, τον προσωπάρχη της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ και τον στρατιωτικό Ανατόλι Σιντάροφ. Όλοι είναι δεξιόχειρες όπως ο Πούτιν και κρατούν ακίνητο το δεξί χέρι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here