Το Playboy Αργεντινής αρνείται να καταργήσει τις γυμνές φωτογραφίες

0
11

Το Playboy Αργεντινής αρνείται να καταργήσει γυμνές φωτογραφίες. Μετά από την διεθνή απόφαση  του ομίλου Playboy Enterprises το online περιοδικό να μην περιλαμβάνει γυμνές φωτογραφίες πλέον, εξοργισμένα στελέχη του Playboy Αργεντινής δεν το δέχονται, παρά το γεγονός ότι η απόφαση έρχεται από τον ιδρυτή του Playboy, Χιού Χέφνερ.

Τώρα οι Αργεντίνοι έχουν ορκιστεί να συνεχίσουν να δίνουν στους αναγνώστες τους την πλήρη υπηρεσία με όλες τις γυμνές φωτογραφίες που αυτοί προσδοκούν.

Σε μια δήλωση είπαν: «Ακριβώς όπως στις συνεντεύξεις, τα blogs, τα τελευταία νέα για το lifestyle και τον πολιτισμό, οι γυμνές φωτογραφίες θα παραμείνουν σε δημόσια έκθεση.»

Έτσι φαίνεται πωςτο Playboy της Αργεντινής πήρε το πράσινο φως από τη διοίκηση των ΗΠΑ, να συνεχίσει την «παράδοσή» του στο γυμνό, καθώς σε πρόσφατο tweet αναφέρουν: «Γεια σε όλους! Τουλάχιστον για τώρα,το  Playboy της Αργεντινής θα συνεχίσει να δημοσιεύει γυμνές φωτογραφίες και το υπόλοιπο συνηθισμένο περιεχόμενό του.»

Στο επερχόμενο τεύχος του Δεκεμβρίου αναμένεται να εμφανίζει τις καμπύλες του μοντέλου Αϊλέν Παλέο στην πρώτη σελίδα καθώς και μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Αουγκουστίνα Κάμπφερ.

 

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here