Το Ποτάμι «αντεπιτίθεται» στο Μαξίμου για το προσφυγικό

0
3

 

         Για προσβλητικές σοφιστείες «από αυτούς που τόσους μήνες παρακολουθούν άπραγοι (από τη σιγουριά των γραφείων τους στην Αθήνα)», ανθρώπους να ταλαιπωρούνται, να εξευτελίζονται και να πνίγονται, κάνει λόγο το Ποτάμι, ανταπαντώντας σε σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου που ανέφερε νωρίτερα ότι «η ακροδεξιά ευρωομάδα της Λεπέν θα αναγνώριζε πολύ περισσότερο τις απόψεις της στην σημερινή θλιβερή ανακοίνωση του Ποταμιού για το προσφυγικό».

«Ντροπή τους! Είναι δυνατόν οι άμεσοι συνεργάτες του κ. Τσίπρα να ταυτίζουν τις πολιτικές αποφάσεις του προέδρου Γιούνκερ με τις ακροδεξιές θέσεις της Λεπέν;», διερωτάται το Ποτάμι και σχολιάζει: «Και όμως συνέβη και αυτό!».

Όπως εξηγεί το Ποτάμι, ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. Γιούνκερ ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μνημόνιο συνεργασίας Ε.Ε. – Τουρκίας με στόχο να παραμένουν στα εδάφη της Τουρκίας οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, πρόκειται για την πρόταση που είχε καταθέσει ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης από τη Μυτιλήνη στις 15 Απριλίου, συστήνοντας στην κυβέρνηση να έρθει σε συνεννόηση με την Τουρκία μέσω της Ε.Ε. ώστε να σταματούν εκεί οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές.

«Όλα αυτά όμως σύμφωνα με βραδινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού είναι… «προσχώρηση στην ακροδεξιά ευρωομάδα της Λεπέν»», συνεχίζει το Ποτάμι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here