Το Ποτάμι δικαιολογεί τον Ψαριανό στην κόντρα του με την Φωτίου (Video)

1
4

 

Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει την έκρηξη του Γρηγόρη Ψαριανού, το Ποτάμι, λέγοντας πως δέχθηκε «αήθη» επίθεση από την Θεανώ Φωτίου. Η αναφορά της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού ήταν εκείνη με την οποία χαρακτήρισε τον βουλευτή του Ποταμιού «εκπρόσωπο των δανειστών».

Το Ποτάμι με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, γράφει χαρακτηριστικά πως «Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έκανε προσωπική επίθεση κατά του κ. Ψαριανού, λέγοντάς του ότι “είσαστε με τους δανειστές και λέτε ψεύδη”. Η προσβολή της κας Φωτίου προκάλεσε τη δικαιολογημένη έκρηξη του κ. Ψαριανού, καθώς αποτελεί συνέχεια μίας παραπλανητικής ρητορικής. “Με τους δανειστές είστε εσείς. Εσείς στηρίζετε τους δανειστές. Δεν το ανέχομαι αυτό που είπατε”, ανταπάντησε ο κ. Ψαριανός

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός χαρακτήρισε την αναπληρώτρια υπουργό «νεομνημονιακό σούργελο», της γύρισε πίσω τον ίδιο χαρακτηρισμό που δέχθηκε λέγοντας πως «εκείνη είναι με τους δανειστές», ενώ την σκουντούσε επανειλημμένως, εξαναγκάζοντάς την τελικώς σε αποχώρηση από το στούντιο.

Και η οικοδέσποινα της εκπομπής, Όλγα Τρέμη χαρακτήρισε την αντίδραση του Γρηγόρη Ψαριανού ως «βία».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σοβαρευτείτε ρε!!! και αφήστε τα παιδιαρίσματα.
    Είστε η ηγεσία του τόπου, άρα φερθείτε ανάλογα. Μην τρώτε τον χρόνο σας αλληλο-υβριζομενοι.!!!

    Μου άρεσε η Τρέμη και τα περί βίας για το άγγιγμα με το δάχτυλο
    Άλλος θεατρινισμός και αυτος! Άκου βία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here