Το Ποτάμι ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ για την αυριανή απεργία

0
1

 

 Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σχολίασε με αρκετή ειρωνεία το παράδοξο ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην κυβέρνηση και ταυτόχρονα να καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου:

«Με βάρδιες θα δουλεύει αύριο η κυβέρνηση. Προσωπικό ασφαλείας στα υπουργεία και το Μαξίμου και οι υπόλοιποι στους δρόμους να διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησής του.

Σύμφωνα με το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ «ο λαός θα πρέπει να δώσει το παρών στην απεργία και στις συγκεντρώσεις απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Οι αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ διεκδικούν την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις.

Από ποιόν όμως τα διεκδικούν όλα αυτά και από ποιoν κινδυνεύουν, δε μας το λένε. Λες και δεν υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα που οι πολιτικές εφαρμόζονται από μόνες τους. Καταλαβαίνουμε την αμηχανία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δε μπορούν να είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Ας διαλέξουν. Η κοροϊδία έχει τα όρια της«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here