Το Ποτάμι: Να δώσει τέλος στο παράλογο ο Τσίπρας

0
10

 

Δεν μπορεί ο μισός ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην κυβέρνηση και ο άλλος μισός στην αντιπολίτευση επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι, ύστερα από σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και χαρακτηρίζει ως «θρασύτατη και ανήθικη» αυτή τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνεται αναλυτικά στην ανακοίνωση «Η συμφωνία με τους εταίρους εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία από τη Βουλή. Δεν ψηφίστηκε όμως από 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι λένε το πρωτοφανές, ότι στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά καταψηφίζουν την πολιτική της.

Και για πρώτη φορά ίσως στα παγκόσμια χρονικά εμφανίζονται υπουργοί που λένε «θα κρατήσουμε τις καρέκλες μας αλλά θα καταψηφίζουμε τις προτάσεις του Πρωθυπουργού». Η θρασύτατη και ανήθικη αυτή στάση δε γίνεται αποδεκτή από την κοινωνία.

Δεν μπορεί ο μισός ΣΥΡΙΖΑ να είναι στην κυβέρνηση και ο άλλος μισός στην αντιπολίτευση. Και βέβαια δεν το αποδεχόμαστε και εμείς που πρωταγωνιστούμε στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Ο Πρωθυπουργός πρέπει τώρα να βάλει τέλος στον παραλογισμό. Άλλωστε ο κίνδυνος εξόδου από την ευρωζώνη δεν έχει περάσει.
Το σχέδιο Σόιμπλε δυστυχώς παραμένει στο τραπέζι και πρέπει να το αποτρέψουμε» καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here