Το πρώτο «ντυμένο» Playboy (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΑ)

0
18

 

Το Playboy «ντύθηκε», είναι πλέον γεγονός. Το πρώτο του τεύχος χωρίς ολόγυμνες φωτογραφίες κυκλοφόρησε χθες. Το τεύχος Μαρτίου έχει στο εξώφυλλο του το διάσημο μοντέλο του Instagram, Σάρα ΜακΝτάνιελ ποζάροντας για μία σέλφι και γράφοντας «heyyy :)»

Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου και η αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη σαφή στροφή του περιοδικού προς τους millennials (γεννημένοι μετά το 1982), αν και αυτό δεν εξασφαλίζει την επιτυχία, αφού η γενιά αυτή είναι μαθημένη να παίρνει την οποιαδήποτε μορφή πληροφόρησης ψηφιακά.

playboy

Το Playboy ανακοίνωσε την ιστορική αλλαγή, τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι δεν θα ξαναδημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες ξεκινώντας από το τεύχος Μαρτίου του 2016.

«Ενάμιση χρόνο πριν ξεκίνησε το ανανεωμένο Playboy.com, ως ένα site που μπορεί κανείς να το δει ακόμα και στο χώρο της εργασίας του, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητά του κατά 400%», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου της ιστοσελίδας, Κόρι Τζονς, στην εφημερίδα NewYork Times, προσθέτοντας ότι «ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών μας μειώθηκε από τα 47 χρόνια στα 30. Δείχνοντας ότι το εμπορικό σήμα μπορεί να εξακολουθήσει να έχει απήχηση».

 

Το περιοδικό παρουσιάζει γυμνές φωτογραφίες γυναικών από το 1953, όταν η Μέριλιν Μονρόε γδύθηκε για το πρώτο τεύχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here