Το σενάριο διαφυγής της Σταμάτη στο εξωτερικό με αεροπλάνο ή σκάφος

0
8

Για καλά οργανωμένο σχέδιο διαφυγής της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο μιλούν πλέον οι Αρχές.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, η οποία εξαφανίστηκε χθες τα ξημερώματα από το κελί της στο Δρομοκαΐτειο παραμένει άφαντη ενώ εξετάζονται διάφορα σενάρια για το πού μπορεί να βρίσκεται. Ορισμένοι δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που απλά βοήθησαν την Βίκυ Σταμάτη να δραπετεύσει αλλά ένα καλά οργανωμένο σχέδιο απόδρασης που πιθανότατα είχε στόχο την επανασύνδεσή της με το παιδί της.

Κλειδί των ερευνών είναι τα πρόσωπα με τα οποία είχε επαφές τόσο η Βίκυ Σταμάτη, όσο ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ενώ στο μικροσκόπιο οι επαφές που είχε τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, αλλά και τα κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες θα αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τόσο για το κινητό της συζύγου του πρώην υπουργού όσο και των τεσσάρων φρουρών που συνελήφθησαν χθες.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν νοσηλευθέντες ή συγγενείς τους με τους οποίους η Βίκυ Σταμάτη είχε αναπτύξει σχέσεις και επαφές προκειμένου να διευκρινιστεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν συμμετοχή στο σχέδιο διαφυγής της, ενώ σκανάρονται τα δεδομένα από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στους μεγάλους κεντρικούς άξονες κοντά στο ψυχιατρικό ίδρυμα για να συγκρίνουν οχήματα που βγήκαν ή κινήθηκαν σύμφωνα με μαρτυρίες στο Δρομοκαίτειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here