Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ακρόπολης του Μαυρίκου

0
9

Για δολοφονία, μαφιόζικη ενέργεια και παρακράτος κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα «Ακρόπολη» του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου που έχασε τη ζωή του στην Αττική Οδό, όταν το τζιπ που οδηγούσε τυλίχτηκε στις φλόγες, από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο υπέρτιτλος της εφημερίδας αναφέρει: «Το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ του κατεστημένου «έκλεισε» το στόμα του εκδότη της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ με μια μαφιόζικη ενέργεια η οποία ανοίγει το κουτί της Πανδώρας για όσους σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον τελευταίο Δον Κιχώτη της δημοσιογραφίας».

Πάνω από τη φωτογραφία του απανθρακωμένου τζιπ, γράφει: «Ελλάδα: Η Κολομβία των Βαλκανίων», ενώ παρακάτω υπάρχουν φωτογραφίες από τα δημοσιεύματα πολιτικών sites για την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μαυρίκου.
Στο κάτω μέρος του πρωτοσέλιδου αναφέρεται: «Μετά τον Τζώρτζη Αθανασιάδη και τον Νίκο Μομφεράτο, το παρακράτος εκτέλεσε ακόμη έναν δεξιό εκδότη».

Η εφημερίδα κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα, με κεντρικό τίτλο «Εν ψυχρώ δολοφονία», «Μέρα – μεσημέρι έκαψαν ζωντανό τον Τάκη Μαυρίκο», ενώ δίπλα στη φωτογραφία του εκδότη γράφει «Αθάνατος».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here