Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» δημοσιεύει ένα άρθρο για τους υποψηφίους καλύτερους ευρωβουλευτές της χρονιάς, με την φωτογραφία της Εύας Καϊλή να κυριαρχεί.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, η ανάδειξη του «ευρωβουλευτή της χρονιάς» είναι μια διαδικασία που υποστηρίζεται από μεγάλες εταιρίες με στόχο να βραβευθούν οι καλύτεροι, από τους 751 ευρωβουλευτές, από τα 28 κράτη -μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

spiegel-kaili

Τα φαβορί για την διεκδίκηση του τίτλου είναι δέκα. Από την Φιλίς Χιουσμένοβα από την Βουλγαρία, μέλος της πολιτικής ομάδας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών που διεκδικεί το βραβείο για την ισότητα, τον Λαουρέντιου Ρεμπέκα από τη Ρουμανία υποψήφιος για την γεωργική πολιτική και την Λίντια Τζοάνα Γκέρινγκερ ντε Έντεμπεργκ από την Πολωνία.

Το γερμανικό περιοδικό έχει πάντως επιλέξει την υποψήφια που, αν και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά έχει ήδη ανακηρυχθεί όχι απλώς ως η ομορφότερη γυναίκα Ευρωβουλευτής, αλλά και μια από τις καλύτερες εκπροσώπους των Ευρωπαίων πολιτών στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο.

Ο λόγος για την Ελληνίδα Εύα Καϊλή, που όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό είναι «κρίμα για τους Γερμανούς Ευρωβουλευτές που έχουν μια τέτοια αντίπαλο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here