Το Star με τον Νίκο Χατζηνικολάου κέρδισε την εκλογική βραδιά

0
10

Το Star με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν ο τηλεοπτικός νικητής της εκλογικής βραδιάς. Έχοντας δίπλα του τη Μάρα Ζαχαρέα και την Πόπη Τσαπανίδου κατάφερε από τις 6 το απόγευμα έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, να συγκεντρώσει κατά μέσο όρο 18,2% -ποσοστό που αντιστοιχεί σε 591 χιλιάδες τηλεθεατές.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Αlpha, με τον Αντώνη Σρόιτερ στον συντονιστικό ρόλο. Κατά μέσο όρο στο οκτάωρο του τηλεοπτικού μαραθωνίου σημείωσε 16,5% -ποσοστό που αντιστοιχεί σε 541 χιλιάδες τηλεθεατές. Βρέθηκε, δηλαδή, πίσω από το Star κατά 50 χιλιάδες τηλεθεατές.

Στην τρίτη θέση ήταν το Mega με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το παρακολούθησαν 415 χιλιάδες τηλεθεατές (176 χιλιάδες λιγότεροι από το Star) -ποσοστό 12,8%.

Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Σκάι με συντονίστρια τη Σία Κοσιώνη και δίπλα της τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Αυτιά. Μαζί τους συντονίστηκαν 355 χιλιάδες τηλεθεατές -ποσοστό 10,2%.

Στην πέμπτη θέση ήταν η ΕΡΤ με συντονιστή τον Πάνο Χαρίτο και πλάι του τον Αντώνη Αλαφογιώργο και όλα τα στελέχη της κρατικής τηλεόρασης. Τους εμπιστεύθηκαν 310 χιλιάδες τηλεθεατές -ποσοστό 8,6%.

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Αντέννα με τη Μαρία Χούκλη. Παρακολούθησαν εκεί την εκλογική βραδιά 258 χιλιάδες τηλεθεατές ιποσοστό 7,4%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here