Το συγκινητικό μήνυμα του Tim Cook για τον Steve Jobs

0
9

 

 

    Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατο του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία στον χώρο της τεχνολογίας, του Steve Jobs.

Θέλοντας να τιμήσει την απουσία του «αγαπητού του φίλου» και ιδρυτή της Apple, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook, έστειλε ένα email στους εργαζόμενους, μέσω του οποίου τους προτρέπει να σταματήσουν για μια στιγμή αυτό που κάνουν και να ρωτήσουν τον διπλανό τους «τι ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε ο Steve Jobs».

steeve jobs

«Ο Steve ήταν ένας ευφυής άνθρωπος, με πολύ απλές προτεραιότητες», αναφέρει στο μήνυμά του ο Cook και συνεχίζει:

«Αγαπούσε την οικογένειά του πάνω απ΄ όλα, αγαπούσε την Apple και τους ανθρώπους με τους οποίους δούλεψε τόσο στενά και πέτυχε τόσα πολλά. Ποια είναι η κληρονομιά του; Τι βλέπετε γύρω μας; Μια απίστευτη ομάδα που ενσαρκώνει το δικό του πνεύμα καινοτομίας και δημιουργικότητας.

Τα καλύτερα προϊόντα στη Γη, τα οποία αγαπούν οι πελάτες και ενδυναμώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, στα επιτεύγματά τους, στους τομείς της τεχνολογίας και της αρχιτεκτονικής.

Εμπειρίες έκπληξης και χαράς. Μια εταιρεία που μόνο αυτός θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει. Μια εταιρεία με έντονη αποφασιστικότητα για να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο και την χαρά που έφερε στους αγαπημένους του. Μου είπε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι ήλπιζε να ζήσει αρκετά για να δει τα κατορθώματα των παιδιών του.

Ήμουν στο γραφείο του το καλοκαίρι με τη Λορίν και τη μικρότερη κόρη τους. Οι ζωγραφιές των παιδιών προς τον πατέρα τους είναι ακόμα εκεί, στον πίνακα του Steve. Αν δεν γνωρίσατε ποτέ τον Steve δεν αποκλείεται να έχετε δουλέψει με κάποιον που τον είχε γνωρίσει ή που ήταν εδώ όταν διοικούσε την Apple.

Αν θέλετε μπορείτε να μας σταματήστε και να μας ρωτήστε πως ήταν στην πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ όλους που τιμάτε τον Steve συνεχίζοντας τη δουλειά του και που τον θυμάστε γι’ αυτό που ήταν αλλά και γι’ αυτά που πίστευε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here