Το τελευταίο αντίο σε αστυνομικό σκύλο που προκαλεί συγκίνηση

0
8

 

Ήταν μόλις 11 ετών αλλά βγήκε στη σύνταξη. Ο Ζέους, ο ατρόμητος αστυνομικό σκύλος στο Κονέκτικατ ήταν μοναδικός. Οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτισαν αποδίδοντας στρατιωτικές τιμές πριν του κάνουν ευθανασία επειδή υπέφερε από μία σοβαρή εκφυλιστική νόσο.

Ο πανέμορφος γερμανικός ποιμενικός που συνεργάστηκε με το Αστυνομικό Τμήμα του Ρίτζφιλντ για οκτώ χρόνια ως Κ-9. Πριν την πομπή προς το κτηνιατρείο, το αστυνομικό τμήμα έγραψε ένα συναισθηματικό μήνυμα για τον Ζέους στο Facebook: «Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να πούμε αντίο στον αγαπημένο μας Κ-9 Ζέους. Πρόκειται για μια εξαιρετικά συναισθηματική ημέρα για όλους μας. Ήταν ένας αξιωματικός, συνάδελφος και φίλος. Θα μας λείψει πολύ αλλά δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί του και με τον αξιωματούχο Μάρει και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πομπής, οι κάτοικοι του Ριτζφιλντ βγήκαν στους δρόμους, καθώς έβλεπαν τα περιπολικά να περνούν από τους δρόμους της πόλης.

Μετά την πομπή, το αστυνομικό τμήμα, έγραψε το τελευταίο αντίο στο facebook: «Ζέους με δάκρυα στα μάτια μας πρέπει να πούμε αντίο. Ήσουν ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μας που έκανε σπουδαία πράγματα. Ήταν τιμή μας να δουλεύουμε μαζί σου. Ξέρουμε ότι δεν θα δίσταζες να θυσιάσεις τη ζωή σου για μας αν κινδυνεύαμε. Φορούσες το σήμα της Αστυνομίας του Ρίτζφιλντ με σεβασμό, υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Σε ευχαριστούμε που μας κράτησες όλους ασφαλείς κατά τη διάρκεια των ετών. Θα μας λείψεις αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μας.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here