Το TUI «προτείνει» ακυρώσεις στα ταξίδια στην Τουρκία

0
13

 

Το γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI ανακοίνωσε ότι πρότεινε στους πελάτες του οι οποίοι σκόπευαν να πάνε στην Κωνσταντινούπολη μέχρι τις 18 Ιανουαρίου να ακυρώσουν το ταξίδι ή να το τροποποιήσουν, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που προκάλεσε τον θάνατο εννέα Γερμανών τουριστών.

«Προτείνουμε στους πελάτες μας, που έχουν κλείσει ένα ταξίδι για την Κωνσταντινούπολη μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου, να τροποποιήσουν δωρεάν το πακέτο τους, είτε για να πάνε σε άλλον προορισμό, είτε για να ταξιδέψουν σε άλλη ημερομηνία. Μπορούν επίσης να το ακυρώσουν» είπε μια εκπρόσωπος του TUI, υπογραμμίζοντας ότι η Κωνσταντινούπολη δεν αποτελεί, ούτως ή άλλως, σημαντικό τουριστικό προορισμό κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η εκπρόσωπος του TUI διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή για τα οργανωμένα ταξίδια σε άλλες περιοχές της Τουρκίας.

Η ομοσπονδία τουριστικών πρακτορείων της Γερμανίας DRV συμβούλευσε από την πλευρά της τους Γερμανούς τουρίστες που βρίσκονται ή σκοπεύουν να πάνε στην Κωνσταντινούπολη να επικοινωνούν πρώτα με το τουριστικό γραφείο που έχουν επιλέξει και να ακολουθούν τις συστάσεις του υπουργείου Εξωτερικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here