Το ΒΗΜΑ «πυροβολεί» τον Νίκο Παππά με…φόντο τις τηλεοπτικές άδειες

0
5

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τα ΜΜΕ, Νίκο Παππά, εξαπολύει ο ΒΗΜΑτοδότης, χαρακτηρίζοντάς τον «αφερέγγυο» και «χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη».

Στο επίκεντρο βρίσκονται οι προεκλογικές επαφές του με «πλούσιους» -προφανώς υποψήφιους αγοραστές τηλεοπτικών συχνοτήτων- στους οποίους «έταξε, έδωσε και πήρε», όπως αναφέρει η στήλη. Η περιγραφή των ανθρώπων που αναφέρει ότι συνάντησε ταιριάζει πλήρως σε όσους φέρονται να ενδιαφέρονται να μπουν στον τηλεοπτικό χώρο…

«Υπερκινητικός ήταν ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά την προεκλογική περίοδο. Όπως θρυλείται, εκείνη την πολύπαθη δίμηνη περίοδο, είδε τους πάντες και τα πάντα: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, επιφανείς παράγοντες του δημοσίου βίου, ζάπλουτους και ζάπλουτες χορηγούς, φαρμακοτρίφτες και άλλους, του σχοινιού και του παλουκιού. Έταξε, έδωσε, πήρε, και τώρα έχει χάσει την… μπάλα.

Εσχάτως μάλιστα, ο Υπουργός Επικρατείας μαθαίνω ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ούτε οι δικοί του πλέον τον λογαριάζουν. Εκεί, στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη.

Πράγμα που αποδείχτηκε και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ. Αποκαλύφτηκε το πραγματικό πολιτικό του πρόσωπο, όπως μου είπαν. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αυτοί που προβλέπουν το μέλλον του… άδηλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here