Το webradio του Σαρκοζί

0
11

 

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανακοίνωσε την λειτουργία του δικού του webradio. Το βάφτισε «Fréquence France» και, όπως υποστήριξε , θα του επιτρέπει να έχει απευθείας επικοινωνία με τους Γάλλους.

«Είστε εσείς με τους οποίους θέλω να μιλάω», είναι το σύνθημά του σε μία προσπάθεια να πείσει τους συμπολίτες του να επικοινωνούν μαζί του.

Μέχρι στιγμής, πάντως, μόνο 300 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να μιλήσουν με τον επικεφαλής της συντηρητικής πτέρυγας της Γαλλίας. Οι προκριματικές για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών είναι τον ερχόμενο Νοέμβριο και ο Σαρκοζί τρέχει να… προλάβει αφού οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως τρώει τη σκόνη του Αλέν Ζιπέ.

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι, τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων πιστεύουν ότι η εποχή Σαρκοζί έχει παρέλθει, ενώ σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση, ο εσωκομματικός αντίπαλός του, Αλέν Ζιπέ, είναι δύο φορές δημοφιλέστερος ως υποψήφιος των συντηρητικών για το 2017.

Ο Σαρκοζί , ο οποίος ηττήθηκε στην τελευταία προεδρική εκλογή από τον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ δεν έχει ακόμη δηλώσει δημόσια ότι θα είναι υποψήφιος το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here