Το υπ. Προστασίας του Πολίτη «άδειασε» τον Καμμένο για τα αβγά στην Κω

0
10

 

Διαψεύδει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη την καταγγελία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι ενορχηστρωτής της επίθεσης με αβγά που δέχθηκε στην Κω ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε καταγγείλει μέσω twitter ότι «επικεφαλής των «αγανακτισμένων πολιτών» στην Κω» ήταν εν ενεργεία αστυνομικός με μακρά θητεία στην ΕΥΠ. Έδωσε μάλιστα και το όνομα: Κοτσιόπουλος Σταύρος.

«Μετά από δημοσιεύματα και καταγγελίες ότι αστυνομικός που υπηρετεί στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποκίνησε και ενεπλάκη σε επίθεση κατά υπουργού της Κυβέρνησης στην Κω, σας γνωστοποιούμε ότι μετά από ενδελεχή έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προέκυψε ότι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν υπηρετεί σε αυτήν αστυνομικός με το όνομα που καταγγέλθηκε», απαντά με ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Οι ΑΝΕΛ πάντως επέμειναν σε δική τους ανακοίνωση πως «ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε στην ΕΥΠ από το 2006 έως το 2008» και πρόσθεσαν ότι προβληματίζονται «για ποιο λόγο το αποκρύπτει ο διοικητής της ΕΥΠ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here