Το ΥΠΟΙΚ αναζητά προσωπικό μέσω των Financial Times

0
9

 

Μέσω ανακοίνωσης τους οι Financial Times τονίζουν πως το ελληνικό υπουργείο οικονομικών προχώρησε σε καταχώριση αγγελίας αναζήτησης προσωπικού στις 3 Δεκεμβρίου.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση το μέσο αναφέρει πως από λάθος οι Financial Times προχώρησαν σε επαναδημοσίευση της αγγελίας χωρίς κόστος για το ελληνικό ΥΠΟΙΚ στις 10 Δεκεμβρίου παρά το γεγονός πως η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είχε παρέλθει.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης των Financial Times:

financialtimes

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ

Με αφορμή δηλώσεις και δημοσιεύματα σχετικά με «εκπρόθεσμη» καταχώρηση της αγγελίας για την κάλυψη της θέσης του/της Γενικού/ής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, το Yπουργείο Oικονομικών επισημαίνει ότι:

1.Η αγγελία είχε δημοσιευθεί εμπρόθεσμα στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο φύλλο των Financial Times (ενώ υπήρχε παράλληλα ηλεκτρονική διαφήμιση στο ίδιο μέσον στο διάστημα 27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου 2015).

2.Η επαναδημοσίευση της αγγελίας στο φύλλο της 10ης Δεκεμβρίου 2015, οφείλεται σε -εκτός συμφωνίας- χειρισμό της εφημερίδας, όπως είναι προφανές στο σημείωμα που έστειλε σήμερα στο μεσημέρι στο Υπουργείο Οικονομικών, (βλ. επισυναπτόμενο έγγραφο) κατόπιν αιτήματός μας.

3.Επιπροσθέτως: η συγκεκριμένη αγγελία δημοσιεύθηκε εμπρόθεσμα σε δύο ακόμη ξένα μέσα:

•Στον Economist (εβδομαδιαία περιοδική έκδοση ) την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 & στην ηλεκτρονική έκδοσή του (27 Νοεμβρίου-6 Δεκεμβρίου 2015) http://www.exec-appointments.com/jobs/central-government/

•Στην Wall Street Journal στο φύλλο της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015.

Τέλος, η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων στον σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης https://online.ekdd.gr/applications/, ο οποίος δημοσιευόταν σε όλες τις καταχωρήσεις, ολοκληρώθηκε ομαλά και επιτυχώς εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών (30/11-6/12/2015).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here