Το υπουργείο Οικονομικών απορρίπτει τις προτάσεις των Θεσμών

1
4

 

Οι προτάσεις των Θεσμών δεν έχουν την δυνατότητα να επιλύσουν το γρίφο της ελληνικής οικονομικής κρίσης, αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών και ζητά ρεαλιστικότερες προτάσεις από τους θεσμούς.

Αναλυτικά, το ΥΠΟΙΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του τα εξής:

«Μετά από τέσσερις μήνες διαπραγματεύσεων, οι θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις η εφαρμογή των οποίων, κατά την κρίση του Υπουργείου Οικονομικών, δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλύσουν τον γρίφο της οικονομικής κρίσης που ενέτειναν οι πολιτικές της προηγούμενης πενταετίας. 

Επιπλέον, οι εν λόγω προτεινόμενες πολιτικές θα βάθαιναν σημαντικά τη φτώχεια και την ανεργία. Η συμφωνία-επίλυση που έχει ανάγκη τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη απαιτεί άμεση μετακίνηση των θεσμών σε ρεαλιστικότερες προτάσεις που να δίνουν την προοπτική της οικονομικής ανάκαμψης και της κοινωνικής ευαισθησίας. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη καταθέσει τέτοιες προτάσεις» καταλήγει η ανακοίνωση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση το» Ευρώπη United » ήταν μια ψεβδεστισι (μούφα) που είχαν πουλήσει τα cartel k τράπεζες τις Ευρώπης στους Λαούς. Εδώ φαίνεται πως θέλουν δούλους να τους υπακούουν χωρίς αντιρρήσεις, ΝΑ ΠΑΝΕ να του βρούν στις χώρες τους όπως τους είχαν μάθει για αιώνες. Ενωμένοι να τους διώξουμε να γυρίσουμε στην πρωτογενή επιβίωση, αυτοί που δεν αντέχουν θα φύγουν όπως πάντα θα αφήσουν τους λίγους να πληρώσουν αυτοί τα πήραν k εφιγαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here