Το ζεύγος Κοκοβίκου για πρώτη φορά έγχρωμο…με δόξα και τιμή (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
50

Η εταιρεία «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος» γιορτάζει τα πενήντα χρόνια της παρουσίας της και των επιτυχιών της στον ελληνικό κινηματογράφο και την ελληνική τηλεόραση.

kokovikou4

Έχοντας, λοιπόν, στη διάθεσή της έναν τεράστιο κατάλογο ελληνικών ταινιών που ξεπερνάει τις 325 και καλύπτει πάνω από εξήντα χρόνια ελληνικού Κινηματογράφου, αποφάσισε να καινοτομήσει και να μετατρέψει την ασπόμαυρη ταινία του Γ.Τζαβέλλα «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» (και του 1965) σε έγχρωμη.

i-de-gyni2

Έτσι λοιπόν θα μάθουμε: Τι φορούσε ο Αντωνάκης, τι χρώμα είχαν τα φουστάνια της Ελενίτσας και πώς ήταν η οικία Κοκοβίκου στην στην οδό Τριπόδων 32 και Ραγκαβά της Πλάκας;

Η επεξεργασία έγινε στα West wing studios, inc. στη Φλόριντα.

Η ταινία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά την Τρίτη 1η Μαρτίου στα Village στο Μαρούσι, όπου η «Καραγιάννης – Καρατζόπουλος» θα γιορτάσει τα πενήντα χρόνια λειτουργίας της και τα 100 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου δημιουργού Γιώργου Τζαβέλλα.

i-de-gyni.1

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, με πλήθος αναφορών στη ζωή και τα προβλήματα της μικροαστικής τάξης στις αρχές της δεκαετίας του εξήντα.

Επίσης, είναι η τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης, Γιώργος Τζαβέλλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here