Τον Ιωσήφ Στάλιν θα ενσαρκώσει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

0
20

 

Τον Ιωσήφ Στάλιν θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ στη νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει η Γαλλίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης Φανί Αρντάν, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ζαν-Ντανιέλ Μπαλτασάτ με τίτλο «Le divan de Staline», το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, χρονιά κατά την οποία ο διάσημος ηθοποιός έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα προκειμένου να γλιτώσει από την υψηλή φορολογία στην πατρίδα του Γαλλία.

Ο 67χρονος ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη του για τη Ρωσία αρκετές φορές. Μάλιστα, σε συνέντευξη Τύπου τον Οκτώβριο έστρεψε τα πυρά του κατά των ΗΠΑ: «(Οι Αμερικάνοι) πολέμησαν ο ένας τον άλλο, κατέστρεψαν τους Ινδιάνους, μετά από αυτό στήριξαν το καθεστώς της δουλείας και ύστερα έγινε ο εμφύλιος πόλεμος. Ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν την ατομική βόμβα. Προτιμώ να είμαι Ρώσος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ταινία θα εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1950 και θα έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν σκηνοθέτη, ο οποίος καλείται να κατασκευάσει ένα μνημείο του Στάλιν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here