Τόπε και τόκανε ο Ηλίας Ψινάκης αλλά «τα χρειάστηκε»: Τι γίνεται παιδιά, πέφτουμε; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  0
  6

   

  Τα χάλασε ο καιρός την Παρασκευή στον Ηλία Ψινάκη αλλά δεν το έβαλε κάτω. Κράτησε την υπόσχεσή του και κατάφερε, με όλα τα απρόοπτα και τις δυσκολίες, να πετάξει πάνω από τη Νύμφη του Θερμαϊκού με το αερόστατο!

  Πολλοί Θεσσαλονικείς σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης είδαν το μεγάλο αερόστατο στον ουρανό της πόλης.

  Όπως χαρακτηριστά αποκαλύπτει -με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει- δεν ήταν λίγες οι φορές που ρώτησε τους πιλότους «τι γίνεται, ρε παιδιά, πέφτουμε;».

  «Πέφτουμε μωρή;»

  Μάλιστα ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε στα social media φωτογραφία μέσα από το αερόστατο πάνω από τη Θεσσαλονίκη.

  Η προσεδάφιση ήταν προγραμματισμένη να γίνει λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ωστόσο, όπως ενημέρωσε τους φίλους του στα social media «γκρεμίστηκε σε ένα βουνό»:

  ψινακησ1

  Ο Ηλίας Ψινάκης μάχεται για την Ιδρυση της «Αμφικτιονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων». Επιδίωξή του είναι η προώθηση και η οργάνωση του ελληνικού πολιτισμού σε τοπικό επίπεδο και η σωστή διαχείριση των θεμάτων του, όπως η προστασία, η διεκδίκηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ενώ στους στόχους περιλαμβάνεται και η διεκδίκηση και επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα! Αυτός ήταν και ο λόγος αυτού του επικίνδυνου, όπως αποδείχθηκε, εγχειρήματος.

   

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here