Τόσκας: Δεν απειλείται η ζωή του Πανούση

0
9

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, διαφοροποιείται από την επίσημη κυβερνητική θέση που κάνει λόγο για σοβαρότατες καταγγελίες από τον πρώην υπουργό, Γιάννη Πανούση, τονίζοντας πως δεν θεωρεί ότι απειλείται η ζωή του.

Με δηλώσεις του για το ζήτημα που προέκυψε, μετά τις αποκαλύψεις του προκατόχου του στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» και τα στοιχεία που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο κ. Τόσκας επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα, λέγοντας ότι δεν έχουν φτάσει συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια του.

«Εγώ δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή του κ. Πανούση και δεν έχουμε τέτοια πληροφόρηση. Με τον κ. Πανούση συνομιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε για κάποιες εκδοχές, αλλά πρόκειται για εκδοχές. Πρέπει να δούμε από πού πήρε τις πληροφορίες και αν είναι μικρής αξιοπιστίας. Πάντως, καλώς έκανε και πήγε στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Τόσκας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Γιάννης Πανούσης δεν τον είχε ενημερώσει όλο αυτό το διάστημα, ενώ δεν του είπε τίποτα, όταν αποχώρησε από το υπουργείο. «Αφού τα γνώριζε όλα αυτά, γιατί δεν έκανε τίποτα, όταν ήταν υπουργός;» αναρωτήθηκε ο Νίκος Τόσκας.

Επίσης, δήλωσε αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, παρά τη δημόσια δήλωση Πανούση, ο οποίος υποστήριξε πως, αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα συγκαλυφθεί η υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται πρώην φυλακισμένοι, υψηλόβαθμοι αστυνομικοί και λιμενικοί.

«Εγώ δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων, θα προχωρήσω σε αλλαγές και δεν πρόκειται να δεχθώ παρεμβάσεις στο έργο μου» είπε ο Νίκος Τόσκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here