Τόσκας: Οι χθεσινοί δαρμένοι θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές

0
3

 

Επέμεινε μέσω του ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ότι χθες οι Σκοπιανοί αστυνομικοί έδρασαν στο δικό τους έδαφος και όχι στο ελληνικό.

Όπως υποστήριξε ο υπουργός, ο φράχτης έχει κατασκευαστεί δύο με τρία μέτρα πίσω από τη συνοριακή γραμμή, εντός σκοπιανού εδάφους και εκεί σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Απέφυγε να απαντήσει ωστόσο γιατί δεν υπήρξε αντίδραση στη ρίψη πλαστικών σφαιρών σε ελληνικό έδαφος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι πρόσφυγες και όσοι τους βοήθησαν, άνοιξαν τρύπες στον φράχτη, σχολιάζοντας ωστόσο ότι οι σκοπιανοί άσκησαν υπέρμετρη βία.

Ο υπουργός δήλωσε ότι οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που υποστηρίζουν τους πρόσφυγες δεν θα πρέπει να επηρεάζουν την εθνική κυριαρχία της χώρας και τα δικαιώματα των προσφύγων.

Καταδίκασε τη ρίψη πλαστικών σφαιρών από τους Σκοπιανούς, σχολιάζοντας ότι οι χθεσινοί δαρμένοι μετανάστες θα είναι οι αυριανοί τζιχαντιστές.

Ο υπουργός αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη για τη δράση των ΜΚΟ στην Ειδομένη, ενώ συμπλήρωσε ότι όπως του έχουν πει και οι κάτοικοι της περιοχής δεν διαπιστώνεται εγκληματικότητα εκ μέρους των προσφύγων στην περιοχή της Ειδομένης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here