Τρ. Αλεξιάδης: Μόνο άβατο για το ΥΠΟΙΚ αυτό του Αγίου Όρους

0
11

«Το μόνο άβατο που υπάρχει για το ΥΠΟΙΚ είναι αυτό του Αγίου Όρους. Δεν υπάρχει κανείς μπροστά στον οποίο θα διστάσουμε», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, ανεφερόμενος στις προθέσεις του υπουργείου Οικονομικών για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Μιλώντας στον Alpha 989 είπε με έμφαση ότι «έχοντες, κατέχοντες, φοροφυγάδες και λαθρέμποροι να πληρώσουν το μεγάλο κομμάτι της πίτας».

Σε άλλες δηλώσεις του στο ΒΗΜΑFM, τόνισε ότι τα  Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι πολιτικοί θα είναι δύο από τις πρώτες ομάδες που θα ελέγξει το υπουργείο Οικονομικών το επόμενο πεντάμηνο.

«Θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες με ΜΜΕ και πολιτικούς. Όπου υπάρχουν εισαγγελικές παραγγελίες αυτές πρέπει να κλείσουν. Γιατί θέλουμε και αυτοί οι άνθρωποι να βγουν καθαροί στην κοινωνία γιατί έλεγχος δεν σημαίνει ότι είσαι παράνομος» εξήγησε την επιλογή του ο κ. Αλεξιάδης.

Για το 2016 ο σχεδιασμός κατά τον κ. Αλεξιάδη περιλαμβάνει ομίλους που φοροδιαφεύγουν με ενδοομιλικές συναλλαγές, ΜΜΕ που έχουν φορολογικά θέματα, προθημευτές του Δημοσίου κ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here