Τραγωδία στην Καλαμάτα: Σκότωσε τον αδελφό του, μαχαίρωσε τους γονείς του!

0
2

 

Η οικογενειακή τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις τρεις το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική, ξύπνησε και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα πήγε στο σαλόνι, όπου καθόταν ο αδελφός του και παρακολουθούσε τηλεόραση.

Του επιτέθηκε και άρχισε να τον μαχαιρώνει! Οι ηλικωμένοι γονείς ξύπνησαν από τις φωνές και προσπάθησαν να σταματήσουν τον 40χρονο γιο τους, ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ, με συνέπεια να τραυματιστούν και αυτοί στα χέρια!

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα φρικτό θέαμα. Ο ένας από τους δύο αδελφούς σε κατάσταση σοκ, να μην έχει συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί και ο άλλος να κείτεται στο σαλόνι του σπιτιού νεκρός, μέσα σε μια «λίμνη αίματος».

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο, ο οποίος δεν προέβαλε αντίσταση, ενώ οι γονείς του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο δράστης είχε επιδείξει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά. Κανένας όμως δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να διαπράξει έγκλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here