Τραμπ για συνυποψήφιά του: Θα ψήφιζε κανείς τέτοια μούρη;

0
5

O επικρατέστερος υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών Nτόναλντ Τραμπ είναι γνωστό ότι δεν κρατάει το στόμα του κλειστό, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του περιοδικού Rolling Stone, ο Τραμπ φέρεται να χλεύασε την εξωτερική εμφάνιση της συνυποψήφιάς του και μοναδικής γυναίκας υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Κάρλι Φιορίνα, λέγοντας: «Κοιτάξτε αυτή τη μούρη. Θα ψήφιζε κανένας τέτοια μούρη;» .

«Μπορείτε να το φανταστείτε; Το πρόσωπο του επόμενου προέδρου; Θέλω να πω, είναι γυναίκα και δεν πρέπει να λέω αρνητικά πράγματα, αλλά ελάτε τώρα παιδιά. Είμαστε σοβαροί;» φέρεται να είπε ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση την πρώην επικεφαλής της Hewlett-Packard.

Από την πλευρά της, σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, η Φιορίνα χαρακτήρισε «πολύ σοβαρά» τα σχόλια του Τραμπ.

«Ίσως, λέω ίσως, του μπαίνω λίγο στο μάτι γιατί ανεβαίνω στις δημοσκοπήσεις», είπε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος σχολιάζει αρνητικά την Φιορίνα. Πριν από ένα μήνα, είχε γράψει στο Twitter: «Μόλις συνειδητοποίησα ότι αν ακούσει κανείς για περισσότερα από δέκα λεπτά την Κάρλι Φιορίνα, θα πάθει φρικτό πονοκέφαλο. Δεν έχει καμία πιθανότητα!».

Αυτή δεν ήταν πάντως η μοναδική φορά που ο Τραμπ μιλάει προσβλητικά για γυναίκα στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Τον περασμένο μήνα, μίλησε άσχημα για τη δημοσιογράφο του Fox News Μέγκιν Κέλι κατά τη διάρκεια και μετά το ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικανών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here