Τραμπ: Οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι πανηγύριζαν για την 11η Σεπτεμβρίου

0
5

 

 

Εμμένει στους ισχυρισμούς του ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ, ότι το 2001 οι μουσουλμάνοι στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο πανηγύριζαν για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, ο Τραμπ όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά επανέλαβε τους ισχυρισμούς, με τους οποίους κατάφερε να πυροδοτήσει από την προηγούμενη εβδομάδα μια νέα διαμάχη.

«Ήταν πριν από 14 χρόνια όμως εγώ το είδα στην τηλεόραση. Είδα τις εικόνες όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι. Μου τηλεφώνησαν εκατοντάδες άνθρωποι (…) και μου είπαν «το είδαμε, χόρευαν στους δρόμους» δήλωσε.

«Εδώ έχουμε έναν τεράστιο πληθυσμό μουσουλμάνων και αυτό είναι καλό (…) όμως όταν οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν, αυτό (το γιόρτασαν) σε ολόκληρο τον κόσμο και το γνωρίζαμε καθώς αυτό είχε σαφώς προβληθεί εκείνη την εποχή» σημείωσε ο μεγιστάνας.

«Το είδα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι το είδαν. Επομένως, γιατί να ανακαλέσω; Δεν θα ανακαλέσω» πρόσθεσε.

Aν και ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών για τον προεδρικό θώκο, είδε τα ποσοστά του να μειώνονται καθώς η μάχη κατά της τρομοκρατίας παραμένει στο επίκεντρο της προεκλογικής ατζέντας μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Τις τελευταίες πέντε ημέρες έχασε 12 ποσοστιαίες μονάδες και από 43% συγκεντρώνει πλέον 31%, όπως καταδεικνύει μια δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που κατέγραψε τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος σε ολόκληρη τη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here