Τρεις Σέρβοι τουρίστες επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί στο Ηράκλειο

0
3

 

 Επίθεση δέχθηκε οδηγός ταξί στην περιοχή της Χερσονήσου Ηρακλείου από τρεις τουρίστες, από τη Σερβία που αρνήθηκαν να πληρώσουν την κούρσα για τη μεταφοράς τους.

Όλα συνέβησαν όταν ένας Σέρβος επιβιβάστηκε το πρωί, σε ταξί στην περιοχή της Χερσονήσου προκειμένου ο οδηγός να τον μεταφέρει σε κοντινή απόσταση.

Μόλις έφτασε στον προορισμό του, ο τουρίστας ενημέρωσε τον οδηγό ταξί ότι δεν είχε χρήματα να τον πληρώσει. Μεταξύ των δυο προκλήθηκε ένταση ενώ στον διαπληκτισμό παρενέβησαν και άλλοι οδηγοί ταξί που βρίσκονταν στο σημείο. Τελικά ο Σέρβος έφυγε. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο 54χρονος οδηγός τον συνάντησε πάλι τυχαία στην περιοχή της πιάτσας των ταξί – καθώς το ξενοδοχείο του Σέρβου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά ο Σέρβος ήταν με δυο ακόμα φίλους του.

Όταν ο οδηγός ταξί τον πλησίασε ξανά ζητώντας να τον πληρώσει, οι τρεις Σέρβοι του επιτέθηκαν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Ο 54χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο, ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

 

Πηγή: flashnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here