Τρέμουν το «φάντασμα» του Καραμανλή…

0
79

 

 

 

Για να καταλάβουμε το γιατί έριξαν τον Καραμανλή, θα πρέπει να καταλάβουμε τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς του δυτικού κόσμου, που αφορούν στην ενδιάμεση περιοχή ανάμεσα στη δυτική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δηλαδή τα Βαλκάνια!!!

Η σύνθλιψη της περιοχής που ξεκινά από την Αυστροουγγαρία, τη Σερβία, την Ελλάδα, την Κύπρο και καταλήγει στο κράτος του Ισραήλ, είναι το κλειδί για τη στρατηγική περικύκλωση της Ρωσίας, την απομόνωση και την υποταγή του κράτους του Ισραήλ και το αντίπαλο δέος απέναντι στο ενάμιση δισεκατομμύριο των Κινέζων. Αυτό θα γινόταν με τη συνάντηση του Σουνιτικού Ισλάμ και της αυτοκρατορίας των Γαλλογερμανών, γνωστής και ως Ενωμένη Ευρώπη.

Οι χώρες που έπρεπε να τεθούν υπό έλεγχο, ήταν η ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία, η Ελλάδα, η Κύπρος και στο τέλος η μεγάλη Ιερουσαλήμ, ως το έσχατο λάφυρο. Η Γιουγκοσλαβία, ήταν ο πιο επικίνδυνος βιομηχανικός και πολιτικός αντίπαλος της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Η Γιουγκοσλαβία, εάν εντασσόταν στο δυτικό σύστημα ως ενιαία, έχοντας τη βιομηχανία της, το επιστημονικό δυναμικό της, τις πρώτες ύλες της και τις απέραντες γεωργικές εκτάσεις της, σήμερα, δεν θα ήταν μόνο η υπερδύναμη των Βαλκανίων, αλλά και μία από τις ηγέτιδες δυνάμεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γερμανοί και Αμερικανοί του Μπιλ Κλίντον, τους σμπαράλιασαν και το εξιλαστήριο θύμα ήταν ο περήφανος Σερβικός λαός.

Στην Ελλάδα , ως κράτος μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δόθηκε η ευκαιρία να υποταχθεί οικειοθελώς στην επικυριαρχία του πολιτικού Ισλάμ διά του σχεδίου Ανάν. Η Κύπρος θα έπεφτε στα χέρια των Τούρκων και του Βρετανικού Σίτυ , η Ελληνική ΑΟΖ θα έμπαινε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, το κυπριακό φυσικό αέριο θα ελεγχόταν από την Άγκυρα και τα κέρδη από αυτό θα ταξίδευαν στο Λονδίνο και από εκεί στην FED και την ΕΚΤ. Κάπως έτσι ήθελαν να χειριστούν και το φυσικό αέριο της λωρίδας της Γάζας, όπου ο Τόνι Μπλερ, αυτό το μπουμπούκι, ήθελε τα έσοδα από το φυσικό αέριο έξω από τη λωρίδα της Γάζας, να τα διαχειρίζεται η Αμερικανική FED!!!

Εάν τους έβγαινε αυτός ο σχεδιασμός, τότε το κράτος του Ισραήλ θα βρισκόταν περικυκλωμένο από παντού και αναγκαστικά θα υπέκυπτε.

Με το σχέδιο Ανάν η Ελλάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ή θα έχανε σταδιακά και «ομαλά» την Κύπρο και την κυριαρχία της στο Αιγαίο προς όφελος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Σαουδαραβικού Θρόνου ή θα έπεφτε επάνω της, όπως μας είχαν πει τότε Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, ένα βουνό από κεραμίδια!!! Και έπεσε…

Ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον αείμνηστο Εθνάρχη της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο, λένε το μεγάλο «Όχι», σε αντίθεση με τους εκφραστές των Σαουδαραβικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τους ευρωατλαντιστές μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που σκίζονται να πείσουν τον Κυπριακό και τον Ελληνικό λαό για τα «οφέλη» του «ΝΑΙ»…

Για να έμπαινε φρένο σε αυτόν τον προς πραγμάτωση γεωπολιτικό σχεδιασμό που διακαώς επιθυμούν οι Ευρω-Ισλαμιστές, έπρεπε γεωπολιτικά να δημιουργηθεί το ισοδύναμό του. Το φάρμακο λοιπόν, ενάντια στην τεράστια ισχύ του πολιτικού Ισλάμ, ήταν η δημιουργία του πολιτικού Ορθόδοξου Χριστιανισμού!!! Το σχέδιο Ανάν μπαίνει στην τελική ευθεία το 2004, απορρίπτεται από τον Κυπριακό λαό και μετά μπαίνει από τον Κώστα Καραμανλή στο παιχνίδι, το αντίδοτο αυτού του σχεδιασμού σε μία προσπάθεια η Ελλάς να μη σμπαραλιαστεί από την μήνη αυτών, που κάποιοι εθελόδουλοι και ηλίθιοι συμπολίτες μας, θεωρούν εταίρους και συμμάχους μας, δηλαδή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο πολιτικός Ορθόδοξος Χριστιανισμός για να πραγματωθεί ως δρων υποκείμενο, έπρεπε να έχει ένα σημείο αναφοράς αιώνων, ώστε σε αυτό, να συναρθρωθούν τα Ορθόδοξα κράτη της Βαλκανικής, και να βρεθούν τα χρήματα για να στηθεί ο μηχανισμός αυτός χωρίς τυμπανοκρουσίες και ιδίως, χωρίς τη μεταφορά κεφαλαίων από τη διεθνή διατραπεζική, που θα έκανε το παγκόσμιο σύστημα να τεθεί σε συναγερμό.

Η λύση δεν ήταν ο αγωγός πετρελαίου μεταξύ Ρωσίας, Βουλγαρίας και Ελλάδας, όπως νομίζουν πολλοί, αλλά το Βατοπέδι!!! Το Άγιο Όρος έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα από πολιτική και γεωγραφική άποψη. Είναι αυτόνομο, σε σχέση με το εγκλωβισμένο στην Τουρκία Οικουμενικό μας Πατριαρχείο και αυτόνομο από τη χειραγωγούμενη και αποδομημένη (το λιγότερο) Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Δείτε την κατάντια της επί των ημερών του Μακαριότατου Ιερωνύμου. Σιωπηλή στο οικονομικό δράμα του ελληνικού λαού, σιωπηλή στον αποικισμό της χώρας από Ισλαμιστές και φαλιρισμένη από το να ταΐζει λαθρομετανάστες…

Επίσης, το Άγιο Όρος συμπυκνώνει στα σπλάχνα του όλη τη Βυζαντινή Ιστορία και παράδοση και δύναται να θεμελιώσει, σε συμβολικό και πολιτικό επίπεδο, την ανασύσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είναι ο κάθετος άξονας, που θα έκοβε στα δύο την ένωση των Ευρωπαϊκών τραπεζών με τα κεφάλαια του πολιτικού Ισλάμ.

Εφόσον ο Κώστας Σημίτης είχε παραδώσει το εθνικό νόμισμα στο Βερολίνο και μέσω αυτού την άσκηση εθνικής πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδος στη Βαλκανική χερσόνησο, το μόνο που μπορούσε να μας γλυτώσει από τον επερχόμενο θάνατο, ήταν η σύγκλιση Ελλάδος, Κύπρου και Ρωσίας στην Αθωνική Πολιτεία!!!

Ο Κώστας Καραμανλής διά της ανταλλαγής των οικοπέδων, δημιουργεί το οικονομικό υπόστρωμα, ώστε η Μονή Βατοπεδίου, αλλά και η Αθωνική Πολιτεία εν γένη, να ασκήσουν κοινωνική πολιτική στη Βόρεια Ελλάδα, σε αντιστάθμισμα της πολιτικο- οικονομικής πολιτικής που ασκεί δια του Προξενείου της στη Θράκη η Τουρκία, αλλά και το αντίπαλο δέος όλων των αεθνιστικών και ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, που δρούσαν και δρουν στη Βόρεια Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός θα έβρισκε οικονομική, ηθική και κοινωνική στήριξη από τα χέρια της ίδιας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ένα γεγονός που είχε να συμβεί 500 χρόνια!!! Ας συλλογιστούμε λίγο εν καιρώ Μνημονίων, τι βοήθεια θα μπορούσε να δώσει η Αθωνική Πολιτεία στους Έλληνες πολίτες που πεινάνε…

Ο Κώστας Καραμανλής, όπως πολλοί Έλληνες πολιτικοί, δεν γνωρίζουν σε πόσο μεγάλο βαθμό είναι υπονομευμένη η ζωή τους , το περιβάλλον τους, αλλά και το ελληνικό σύστημα, παρά μόνο, όταν βρεθούν σε θέση εξουσίας. Ο Αλέξης Τσίπρας, αν δεν το έχει καταλάβει ακόμα αυτό, τότε τον περιμένουν πολύ δύσκολες ημέρες.

Όταν αντιλαμβάνονται ότι οι πιο στενοί τους συνεργάτες είναι πλήρως ελεγχόμενα όντα, έχουν δύο επιλογές. Ή θα τους κρατήσουν δίπλα τους, διότι δεν θέλουν να χαλάσουν το προφίλ τους ως οι ηγέτες που υπέπεσαν σε θεμελιώδη λάθη ή θα ακολουθήσουν το δρόμο που οδηγεί στο Ψυχιατρείο, στην απομόνωση και στην απαξίωση.

Στην υπόθεση Βατοπεδίου αρχίζουν και πέφτουν όλοι πάνω του, με πρώτο – πρώτο τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα και εκφραστή του ακραίου αραβοαριστερισμού στην Ελλάδα, δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη. Η συνέχεια είναι γνωστή. Συσπειρώθηκαν γύρω από αυτή την ιστορία αποδόμησης και καταστροφής του «Σχεδίου Βατοπέδι» και Καραμανλή, οι πιο ετερόκλητες ομάδες συμφερόντων, που όλες όμως, είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Την γεωπολιτική οδηγία να ενώσουν τον χώρο της Ευρώπης με το πολιτικό Ισλάμ και τους υδρογονάνθρακες του!!! Εκεί, μπαίνει και ο μεγαλύτερος προβοκάτορας της Ελληνορωσικής προσέγγισης και μαριονέτα του Βερολίνου και των Αμερικανών, Γιώργος Καρατζαφέρης, με τις κοινοβουλευτικές του καρικατούρες  όπου σηκώνουν στα ύψη τους τόνους στη Βουλή. Τον ετοιμάζουν για το μεγάλο κόλπο με τον Γιωργάκη Παπανδρέου οι Αμερικανοί και του δίνουν στις εκλογές του 2009 ένα μεγάλο ποσοστό, ως ανταμοιβή!!! Και φυσικά, κάθε είδους ασυλία γι’ αυτά που κάνει, πίσω από τις κουρτίνες της πολιτικής… Τα αναφέρουμε αυτά για εκείνους, που προσπαθούν να ξεπλύνουν τον στρατηγικό αντισημιτισμό του Καρατζαφέρη και των βουλευτάδων του, που τώρα κάνουν καριέρα σε άλλα κομματικά μετερίζια. Ο διαχωρισμός μεταξύ των στρατηγικών αντισημιτών και των αναλώσιμων αντισημιτών, πρέπει να γίνει κάποτε στην Ελλάδα, όσο ψηλά στην κοινωνική ιεραρχία κι αν βρίσκονται αυτοί!!!

Τον Καραμανλή, τον παρακολουθούν οι πάντες, από τα τηλέφωνά του μέχρι το πόμολο της κρεβατοκάμαράς του. Οι πιο στενοί του συνεργάτες, που ένας δουλεύει για τα συμφέροντα της ARAMCO στην Ελλάδα (βλέπε Star Channel) και άλλος για τα υπόγεια της Καγκελαρίας και του βαθέως Γερμανικού τραπεζικού συστήματος (βλέπε Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων), κάνουν ό,τι μπορούν για να τον προβοκάρουν.

Η χώρα καίγεται μετά από λίγο καιρό από άκρη σε άκρη. Βεβαιωμένα πλέον ξέρουμε, ότι οι φωτιές στην Ηλεία ήταν προϊόν εμπρησμού. Οι Ευρωπαίοι με τον Μπαρόζο εμπαίζουν άγρια τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, διότι ενώ μπροστά στον Τύπο λένε, ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό επίθεση, από την άλλη κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον ρίξουν.

Το επόμενο ντόμινο που πέφτει, είναι το σκηνικό εμφυλίου γύρω από τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου όπου η Αθήνα καίγεται, με ηθικούς αυτουργούς τον σκληρό πυρήνα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και του πανελληνίου Ισλαμικού κινήματος, γνωστού και ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Ο Καραμανλής πλέον, αφού έχει χάσει γεωπολιτικά την υπόθεση Βατοπέδι, οδεύει προς το τέλος της διακυβέρνησής του βιώνοντας τον απόλυτο ψυχολογικό και πολιτικό τρόμο, καθώς του έχουν στήσει και την υπόθεση Ζαχόπουλου. Τη χαριστική βολή στο κεφάλι του την ρίχνουν δύο άνθρωποι, ο ένας είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου βγάζοντάς τον στα μανταλάκια ως «κουρασμένο» και ο άλλος είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον πιέζει αφόρητα να πάει σε πρόωρες εκλογές. Τυχαίο είναι μάλλον, που η οικογένειά της είναι μπλεγμένη μέχρι το λαιμό με τη Siemens και το βαθύ γερμανικό κράτος…

Η χώρα είχε τελειώσει. Ο καιρός των Μνημονίων και της διαλύσεως της χώρας είχε μπει στο τελικό της στάδιο. Ο εξευτελισμός ενός ολόκληρου λαού και του πολιτικού του συστήματος, επειδή αρνήθηκε να υποταχθεί στο σχέδιο Ανάν, γίνεται επί 6 χρόνια καθημερινότητα στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας. Ο ελληνικός λαός, με την αρωγή των ηγεσιών του και των ντόπιων ολιγαρχών, έγινε η οικονομική και πολιτική βίζιτα Ευρωπαίων και Αράβων.

Λίγα πράγματα έχουν αλλάξει από το 2004 μέχρι σήμερα. Η Κύπρος, αφού δολοφονήθηκε παραδειγματικά, μέσω του Γιωργάκη Παπανδρέου, στον τραπεζικό της κλάδο, φλερτάρει ξανά άγρια με την Τουρκία. Σα να μη συνέβησαν ποτέ όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω. Το Ισραήλ δέχεται και σήμερα απειλές από Θεούς και δαίμονες να παραδώσει την Ιερουσαλήμ και το Όρος του Ναού στους Άραβες. Το βουνό με τα κεραμίδια είναι πλέον από πάνω τους…. Εάν ανέλθει η Χίλαρι Κλίντον στην αμερικανική ηγεσία, τότε θα μιλάμε για το τέλος του, έτσι τουλάχιστον, όπως το γνωρίζουμε.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε εγκυκλοπαίδεια για τα λάθη των κυβερνήσεων Καραμανλή. Τα υπουργικά του συμβούλια, ήταν ο προπομπός της γελοιότητας για τις επόμενες κυβερνήσεις που θα ακολουθούσαν. Θα μπορούσαμε να γράψουμε άλλες δύο εγκυκλοπαίδειες για τη γενικότερη απαξιωτική στάση του προς τον ελληνικό λαό και σε όσους πίστεψαν σε αυτόν. Παρ’ όλα αυτά, έπρεπε και πρέπει να καταγραφεί και να διαλευκανθεί όλη η πορεία των γεγονότων που συνέβησαν, από το σχέδιο Ανάν μέχρι σήμερα, για να καταλήξουμε στα σωστά συμπεράσματα, ως προς το γιατί υποφέρουμε ως χώρα και ποιοι μας οδήγησαν ως εδώ.

Σε βάρος του ελληνικού και του κυπριακού λαού, μετά το «Όχι» στο σχέδιο Ανάν, παίχτηκαν τα πιο απάνθρωπα και πιο βρώμικα γεωπολιτικά και οικονομικά παιχνίδια και μάλιστα, εκτελέστηκαν από τις ίδιες τους τις ηγεσίες. Είναι αδύνατο για τον μέσο πολίτη, που είναι πεινασμένος και φοβισμένος, να δεχθεί και να κατανοήσει το μέγεθος της διαβρώσεως του πολιτικού μας συστήματος και του κράτους μας. Δεν εξαιρώ κανένα κόμμα από αυτά που βρίσκονται εντός του Κοινοβουλίου.

Δεν είναι όλοι ίδιοι, όπως θέλουν να λένε στον κόσμο, αλλά είναι όλοι εξίσου χειραγωγούμενοι και δολοφονικοί για τον Ελληνικό λαό και τη Δημοκρατία!!! Το Σύνταγμά μας, προσφέρει δημοκρατικές λύσεις. Το δείχνει με το δάχτυλό του στο «εμείς, ο λαός…». Ειδάλλως, από εδώ και πέρα, θα είναι «αυτοί, ο λαός». Η χούντα Μητσοτάκη που ετοιμάζουν, για να τελειωθεί το σχέδιο Ανάν, θα είναι τόσο βίαιη για να μπορέσει να κυβερνήσει, που θα κάνει την περίοδο της επταετίας των Συνταγματαρχών να μοιάζει με την παιδική χαρά του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Το σύστημα παίζει το τελευταίο του χαρτί με τους Μητσοτάκηδες, την Καρατζαφεροπαρέα ,τους Σαμαρο-Μπαλτάκους. τους Σημιτο-Βενιζέλους και όποιο άλλο πρόθυμο πτώμα βρεθεί, για να εγγυηθεί πως η Ελλάδα θα παραμείνει σε τροχιά αφανισμού της μέχρι τέλους. Άλλο χαρτί δεν έχει. Εκτός και αν κάποιος στόλος, αγκυροβολήσει και πάλι στο Φάληρο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here