Τριανταφυλλίδης: Να μειωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ σε ΜμΕ και βιοτέχνες

0
7

 

Την άμεση ανάγκη μείωσης των ακριβών τιμολογίων της ΔΕΗ σε βιοτέχνες, επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πέραν των αναγκαίων μειώσεων στο οικιακό τιμολόγιο, λόγω της πτώσης των τιμών του αργού πετρελαίου, υπογράμμισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Χωρίς αυτήν την αναγκαία και λυτρωτική για τις επιχειρήσεις, τους βιοτεχνικούς και επαγγελματικούς χώρους, μείωση στα τιμολόγια, μιλάμε για γραφεία, μικρά εμπορικά καταστήματα, φούρνους, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, που αποτελούν την καρδιά της πραγματικής οικονομίας, η πίεση να παραμείνουν ανοιχτές οι επιχειρήσεις θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη» τόνισε ο κ. Τριανταφυλλίδης.

Στην απάντησή του, ο πρόεδροςτης ΔΕΗ, Μανώλης Παναγιωτάκης, ανέφερε: «Τώρα, πράγματι δίνουμε 10% έκπτωση στους συνεπείς πελάτες μας και κυρίως τους επαγγελματικούς πελάτες, όπως είπε ο κ. Τριανταφυλλίδης, για λόγους αναπτυξιακούς και γιατί κακά τα ψέματα, τα επαγγελματικά τιμολόγια είναι τα ακριβότερα όλων. Άρα θα έπρεπε να ξεκινήσουμε από κει, το θεωρούμε δίκαιο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here