Τρίκαλα – Σύζυγος και ανήλικες κόρες ζούσαν 3 μήνες με το πτώμα του πατέρα

0
8

 

Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα. Το βράδυ της Παρασεκυής, αστυνομικοί εντόπισαν σε διαμέρισμα ης πόλης το πτώμα 75χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη.

Στο ίδιο διαμέρισμα, μαζί με το νεκρό εκπαιδευτικό ζούσαν για περίπου τρεις μήνες η 53χρονη σύζυγός του και τα δύο ανήλικα κορίτσια της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο διαμέρισμα εξ αιτίας της δυσοσμιάς που κατήγγειλαν οι γείτονες αλλά και μετά απόεπισήμανση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Όπως διαπιστώθηκε, στο σπίτι ζούσαν κανονικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η 53χρονη σύντροφος και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, κορίτσια ηλικίας 11 και 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 53χρονη υποστήριξε ότι η οικογένειά της δεν ήθελε να αποχωριστεί τον 75χρονο και γι’ αυτό δεν δήλωσε ως όφειλε τον θάνατό του, ο οποίος εκτιμάται ότι επήλθε από παθολογικά αίτια.

Οι συνθήκες και ο χρόνος θανάτου του 75χρονου θα διαπιστωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι από τον Μάρτιο του 2015 είχε ειδοποιήσει τις αρχές σχετικά με τη συγκεκριμένη οικογένεια. Επισημαίνει ότι είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 για την παραμέληση των δύο κοριτσιών, καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες. Πριν από λίγες ημέρες «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλον και υποστηρίζονται απο ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Η γυναίκα εξετάστηκε το Σάββατο από ειδικό ψυχίατρο, ο οποίος διέγνωσε διαταραχή προσωπικότητας και έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια ήταν ευκατάστατη καθώς ο θανών ελάμβανε τη σύνταξή του ως καθηγητής και η σύζυγος εργαζόταν επί χρόνια σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here