Τσακαλώτος: Είμαι σοκαρισμένος από το τελεσίγραφο των δανειστών

1
7

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το «τελεσίγραφο» -όπως o ίδιος το αποκάλεσε- που έστειλαν οι πιστωτές χθες Πέμπτη στην συνάντηση Τσίπρα-Γιούνκερ, στην οποία και ήταν παρών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στον δημοσιογράφο Paul Mason του Channel 4. Όπως μάλιστα έγραψε στο τουίτερ του, ο γνωστός δημοσιογράφος: «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μου λέει ότι είναι «σοκαρισμένος» από το τελεσίγραφο που εκδόθηκε χθες το βράδυ».

Να υπενθυμιστεί ότι  ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε το χαρακτηρισμό «τελεσίγραφο» υποστηρίζοντας ότι η πρόταση των δανειστών, δεν είχε χαρακτήρα «take it or leave it».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκπλήσσομαι με εσάς που πήγατε να παίξετε πόκα με άδειες τσέπες k νομίζατε πως θα μπλοφάρατε τους τοκογλύφους. Ο Έλληνας πάντοτε ήταν ελεύθερος , σωστός στις άποψης του περί δημοκρατίας k ελευθερίας αλλα πότε δεν προετοιμάστηκε το πως θα τα απόκτηση έξυπνα από τους δυνατότερους του, κάπως έτσι αποδέχεται την ήττα ενώ ψυχολογικά νομίζει πως προσπάθησε k έχασε. Είμαστε λάθος όλοι μας, να πάνε στο διάολο όλοι τους, πάντοτε μας εζήλευαν k μας πολεμούσαν κλέβοντας ο,τι πολύτιμο έχουμε, λοιπόν τέλος, πίσω στην δραχμή ενωμένοι με όλο τον Ελληνισμό επί γης.
    Δεν είναι ώρα να κατακρίνουμε πολιτικές έπρεπε να τους δοκιμάσουμε τους δοκιμάσαμε k αποδείξαμε παγκόσμιος πως είναι τοκογλύφοι k δεν υπάρχει μια Ευρώπη. Χρειαζόμαστε δύναμη ενότητα αποφασιστικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here