Τσακαλώτος: Μην επενδύετε στη σύγκρουση και τον διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ

0
17

 

Ευθύνες στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ για το bank run επέρριψε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το βήμα της Βουλής.

Όπως τόνισε ο κ. Τσακαλώτος «και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν την ευθύνη για το bank run στις τράπεζες. Έλεγαν ότι με την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα βγαίναμε από την Ευρωζώνη», ενώ πρόσθεσε «η ευρωπαϊκή οδηγία για τις τράπεζες περιλαμβάνει την εγγύηση των καταθέσεων έως 100.000 ευρώ και την τραπεζική εποπτεία, η ευρωπαϊκή οδηγία βοηθάει τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ενισχύει την εμπιστοσύνη των καταθετών».

Αναφερόμενος στον Ανδρέα Λοβέρδο επεσήμανε «δεν προσέξατε ότι οι προηγούμενοι υπουργοί δεν πίστευαν όσα ψήφιζαν;» και είπε πως ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιανουαρίου, ενώ έως τότε θα υπάρξει ρύθμιση για τα «κόκκινα δάνεια».

Ο υπουργός Οικονομικών απευθύνθηκε και σε όσους σχολιάζουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας με νόημα: «Η διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενιαία. Πάντα πράτταμε συλλογικά. Αντιμετωπίζαμε ανθρώπους που δεν ήθελαν μία διαφορετική λύση στο πρόβλημα. Μην επενδύετε στη σύγκρουση και τον διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here