Τσιάρας για άδειες: Η κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη για τη Δημοκρατία

0
5

 

Για καθεστωτική νοοτροπία και για διαφορετική άποψη για τη Δημοκρατία κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κώστας Τσιάρας, σχολιάζοντας την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών.

«Η κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη για τη Δημοκρατία, όχι μόνο την κοινοβουλευτική, για τη Δημοκρατία σε όλο το φάσμα της» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας την αδειοδότηση τεσσάρων μόνο καναλιών ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για πρακτικές που δεν έχουν να κάνουν με την ίδια Δημοκρατία τονίζοντας ότι οι ανεξάρτητες αρχές έγιναν για να διαφυλάξουν αυτά τα θέματα.

Ο βουλευτής διέψευσε επίσης την καταγγελία του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ότι η ΝΔ του ζητούσε να μη στηρίξει νομοσχέδια, όπως το σύμφωνο συμβίωσης, προκείμενου να πέσει η κυβέρνηση. «Δεν συνιστά σοβαρή πολιτική θέση να επηρεάζεται ένας πρόεδρος κόμματος στους διαδρόμους της Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιτέθηκε ακόμη στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι αποδεικνύεται καθημερινά πολύ κατώτερη των περιστάσεων, και βάζει σε περιπέτειες την πατρίδα μας με την πολιτική της στο προσφυγικό, αλλά και τους πολίτες, προκαλώντας τους ασφυξία με την οικονομική πολιτική της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here