Τσιγκούνης ο Τραμπ; Με τα λεφτά της εκστρατείας πληρώνει τις εταιρείες του

0
1

 

Νέα βέλη δέχεται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ κι αυτήν τη φορά η κριτική που του ασκείται είναι για το… πόσο ανοιχτοχέρης είναι.

Σύμφωνα με το Associated Press, o μεγιστάνας παρά το γεγονός ότι είναι ο πλουσιότερος υποψήφιος Πρόεδρος, δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία, που συνήθως μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψει έως και 1 δισ. δολάρια!

Αντιθέτως, έχει συγκεντρώσει ελάχιστα χρήματα από χορηγίες ενώ έχει εξαγριώσει -σύμφωνα με τις φήμες- τους χορηγούς του καθώς χρησιμοποιεί τα χρήματά τους, 6 εκατ. δολάρια συγκεκριμένα, για να πληρώσει προσωπικά του έξοδα, μισθούς στις εταιρείες του και στα μέλη της οικογένειάς του.

Μάλιστα, ημιουργήθηκε κοροϊδευτικό hashtag στο twitter #TrumpSoPoor όπου μάλιστα εκτίθενται και αρκετοί λόγοι ώστε οι χορηογί να αποσύρουν τα χρήματά τους από την καμπάνια του μεγιστάνα.

«Μα που ξοδεύει τα χρήματα της προεκλογικής του εκστρατείας ο Τραμπ; Μα φυσικά στον εαυτό του!» τον κορόιδεψε η αντίπαλός του Χίλαρ Κλίντον που έχει λάβει αρκετά υψηλές χορηγίες τις οποίες δαπανά στην εκστρατεία και τη σωστή της προώθηση στην πορεία για τον Λευκό Οίκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ