Τσιγκούνης ο Τραμπ; Με τα λεφτά της εκστρατείας πληρώνει τις εταιρείες του

0
10

 

Νέα βέλη δέχεται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ κι αυτήν τη φορά η κριτική που του ασκείται είναι για το… πόσο ανοιχτοχέρης είναι.

Σύμφωνα με το Associated Press, o μεγιστάνας παρά το γεγονός ότι είναι ο πλουσιότερος υποψήφιος Πρόεδρος, δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία, που συνήθως μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψει έως και 1 δισ. δολάρια!

Αντιθέτως, έχει συγκεντρώσει ελάχιστα χρήματα από χορηγίες ενώ έχει εξαγριώσει -σύμφωνα με τις φήμες- τους χορηγούς του καθώς χρησιμοποιεί τα χρήματά τους, 6 εκατ. δολάρια συγκεκριμένα, για να πληρώσει προσωπικά του έξοδα, μισθούς στις εταιρείες του και στα μέλη της οικογένειάς του.

Μάλιστα, ημιουργήθηκε κοροϊδευτικό hashtag στο twitter #TrumpSoPoor όπου μάλιστα εκτίθενται και αρκετοί λόγοι ώστε οι χορηογί να αποσύρουν τα χρήματά τους από την καμπάνια του μεγιστάνα.

«Μα που ξοδεύει τα χρήματα της προεκλογικής του εκστρατείας ο Τραμπ; Μα φυσικά στον εαυτό του!» τον κορόιδεψε η αντίπαλός του Χίλαρ Κλίντον που έχει λάβει αρκετά υψηλές χορηγίες τις οποίες δαπανά στην εκστρατεία και τη σωστή της προώθηση στην πορεία για τον Λευκό Οίκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here