Τσίπρας: Είμαστε υποχρεωμένοι να μην υποκύψουμε σε πιέσεις και εκβιασμούς

1
5

«Είμαστε υποχρεωμένοι να μην υποκύψουμε σε πιέσεις και εκβιασμούς» διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, συντηρώντας το κλίμα ρήξης με τους πιστωτές.

«Εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες για την ταπείνωση της ελληνικής κυβέρνησης, όχι μόνο της κυβέρνησης, αυτό είναι το λιγότερο, αλλά και του ελληνικού λαού» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε μάλιστα ότι «φαίνεται παράδοξο οι θεσμοί να ζητούν υψηλούς στόχους αλλά ακόμη κι όταν τους καλύπτουμε με ισοδύναμα αυτοί να τους απορρίπτουν».

Όπως είπε, αν στόχος είναι η συνέχιση ενός προγράμματος έμπνευσης ΔΝΤ, τότε δεν αφήνεται κανένα περιθώριο επιλογής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

O Αλέξης Τσίπρας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι υπάρχουν στην Ευρώπη δυνάμεις που δεν αισθάνονται άνετα με αυτή την τακτική και που δουλεύουν στην κατεύθυνση εξεύρεσης έντιμης λύσης, κάλεσε τους εταίρους να μιλήσουν ξεκάθαρα: Θέλουν λύση το πρόβλημα της Ελλάδας ή θέλουν το πρόβλημα αυτό να επανέρχεται;

Καταλήγοντας ο Πρωθυπουργός τόνισε πως, η κυβέρνηση έδωσε μάχη απέναντι στο κατεστημένο του μνημονίου, σε καθεστώς εκβιασμού και ασφυξίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι ψεύτης και λαοπλάνος!! Παραπλανά τους Έλληνες σωρουδιάζοντας το ένα ψέμα πάνω στο άλλο. Δεν έχει σχέδιο για τη χώρα. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η κυριαρχία της ιδεολογικοπολιτικής του πρότασης στην Ευρώπη. Σήμερα άρχισε να μας λέει για την μεγάλη λύση.(Θα είναι το νέο του σύνθημα την ώρα που η χώρα θα βυθίζεται κα πάλι στην ύφεση. Πως τους φόρους θα τους πληρώσουν οι ολιγάρχες μα ξέχασε πως η πρότασή του στους ευρωπαίους λέει μέσα για τον ΕΜΦΙΑ που θα πληρώσουμε όλοι και φέτος, για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και τη χθεσινή διάψευση των ευρωπαίων πως ποτέ δε του ζήτησαν μείωση μισθών και συντάξεων. Για πάντα ψεύτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here